Tam istediğim trajediyi yakalayacağım bir tipmiş kaçırdım iyi mi
Yaşlandık ama daha ölmedim.Bu tür cevaplarla elimi güçlendiriyorsunuz. Zaten emekli yaşlanmış birini şikayet etmekle uğraşamam. @Yiğitt hala olmamış atıyor, önceliğimi ona saklıyorum.
Tam istediğim trajediyi yakalayacağım bir tipmiş kaçırdım iyi mi
Yaşlandık ama daha ölmedim.Bu tür cevaplarla elimi güçlendiriyorsunuz. Zaten emekli yaşlanmış birini şikayet etmekle uğraşamam. @Yiğitt hala olmamış atıyor, önceliğimi ona saklıyorum.
Aaa bu tür yarışmacılar yüzünden yine soğudum yarışmadan uzun zamandır bakmıyorum cnmGeceleri izliyordum bu programı kavgalar güzel oluyor. Özellikle şu kadının haftası fenaydı kadın herkese güldü yemekler çok güzel dedi 1,2 puan verdi hepsine birinci oldu. O kadar sinirlenmiştim ki RTÜK'e şikayet ettim.@Yiğitt @Çiğdem- @DarkLegenD @Forumdash @xBUGRAx @Harunnn60
Onur da iyice havalanmıştı beni eleştiremezsiniz falan diyordu geçen haftalarda bir yarışmacı haddini bildirdi.![]()
Kııızzzğğğ.Sibel'in üslup tam bir pavyon.![]()
Ben bu olay sonrası çıldırmıştım.Geceleri izliyordum bu programı kavgalar güzel oluyor. Özellikle şu kadının haftası fenaydı kadın herkese güldü yemekler çok güzel dedi 1,2 puan verdi hepsine birinci oldu. O kadar sinirlenmiştim ki RTÜK'e şikayet ettim.@Yiğitt @Çiğdem- @DarkLegenD @Forumdash @xBUGRAx @Harunnn60
Onur da iyice havalanmıştı beni eleştiremezsiniz falan diyordu geçen haftalarda bir yarışmacı haddini bildirdi.![]()
Sibel'in üslup tam bir pavyon.![]()
Youtube'den baktım birkaç videoya. kendi tabağını filan getirmiş.Kııızzzğğğ.
Resmen şov yapıyor, bi de yapmacık.![]()
Bu haftaya göz gezdirdim bu haftakiler tam çatlak.Hele o Sibel ile yaşlı kadın tam vahşet.
@Çiğdem- @xBUGRAx @Harunnn60
Kızzz deyince kadın kızdı sonra ne deseydim beyefendi mi deseydim dedi.![]()
Off o da baydı artık dersin bana Vedat Milor, çek git o zaman sanki çok etkin var programda.Onur'un da tripleri göze battı bu hafta. Seçmeseydiniz böyle huyu olan kadını.![]()
Aaa bu hafta ecünnüler haftasıymış 5 kadın 😕 Hayatta izlemem cnmBu haftaya göz gezdirdim bu haftakiler tam çatlak. Hele o Sibel ile yaşlı kadın tam vahşet.@Çiğdem- @xBUGRAx @Harunnn60
@DarkLegenD
Bence bir bak ablacım en orijinal haftalardan biri yaşanıyor.
Aaa onu biliyorum İmam haftası ve sonrası yok ben de sanırımBence bir bak ablacım en orijinal haftalardan biri yaşanıyor.
18 yaşında bir oğlan katılmıştı sürekli ben aşçı yardımcısıyım diyen kadın çocuğa 10 puan vermişti o hafta da çok kaotikti izlemiş miydiniz.@xBUGRAx
Evet ona da ağır laflar etmişti.Aaa onu biliyorum İmam haftası ve sonrası yok ben de sanırım![]()
![]()
Dış sesi bile eleştirmiş öyle videosu görmüştüm![]()
Yine bakmıyorum uzun zamandır hele bu 5 ecünnü haftası moda olursa daha dönüş yapmamEvet ona da ağır laflar etmişti.Program tam troll oldu ya.
![]()
Bence bir bak ablacım en orijinal haftalardan biri yaşanıyor.
18 yaşında bir oğlan katılmıştı sürekli ben aşçı yardımcısıyım diyen kadın çocuğa 10 puan vermişti o hafta da çok kaotikti izlemiş miydiniz.@xBUGRAx
Bu haftaya göz gezdirdim bu haftakiler tam çatlak. Hele o Sibel ile yaşlı kadın tam vahşet.@Çiğdem- @xBUGRAx @Harunnn60
@DarkLegenD
İzledim Tuğba mıydı neydi.Bu formatı Zuhal Topal'la düşündüm o da çok eğlenceli sunar.
![]()
Program tv8'e geçince yarışmanın kaos dozu %50 daha arttıYine bakmıyorum uzun zamandır hele bu 5 ecünnü haftası moda olursa daha dönüş yapmam@Harunnn60
Ama Ramazanda olsa izlenebilir aslında![]()
Bu haftaya baktın mı
Ramazanda olur mu ki nasıl yiyecekler.Yine bakmıyorum uzun zamandır hele bu 5 ecünnü haftası moda olursa daha dönüş yapmam@Harunnn60
Ama Ramazanda olsa izlenebilir aslında![]()
Zuhal veya Seda evet ya da Fatih Ürek. Aslında Kuşum Aydın ShowTürk'te yapıyordu altın günü programı o da olabilirdi.İzledim Tuğba mıydı neydi.Bu formatı Zuhal Topal'la düşündüm o da çok eğlenceli sunar.
![]()
Çok gıcık oluyorum Onur'a belki @DarkLegenD bilir Ekşi'deki bir yoruma çok kızmıştı tehdit etmiişti adam eleştiriye gelemiyor.Program tv8'e geçince yarışmanın kaos dozu %50 daha arttıOnur'da çok yoruldum diyor ama yarışmacıların seçiminde oda rol oynuyor
![]()