Videoya bizim son haftalar gıcık kaptığımız tipler damga vurmuşİzlemiştim o gün
Onur yarışmayı kaldıramıyor artık![]()
Videoya bizim son haftalar gıcık kaptığımız tipler damga vurmuşİzlemiştim o gün
Onur yarışmayı kaldıramıyor artık![]()
Bu hafta Azerbaycanlı var Jale Mahmudova.Sarışın olan.
Bakıyor musunuz? @Harunnn60 @xBUGRAx @Çiğdem-
Aynen.Onur'a tıraş olmak yakışmamış.![]()
TV8'deki sezonda Yemekteyizin en kötü yarışmacılarında Yasemin hanım kolayca ilk 3e girer. 😱 @xBUGRAx @Harunnn60
6 neden verdi.Yürüyen memnuniyetsiz.Mimik yok kadında cidden.
![]()
6 neden verdi.![]()
Cidden ilk kez böyle gördüm, gömdü gömdü ve 6 verdi.Saf ya.Herkesi kendine gıcık etti mükemmel yapsa bile puan alamayacak kendi dağıtacak bol keseden tüm hafta.
![]()
Bugün Azerbaycanlı Jale muhteşemdi cidden.26 puan aldı zaten, şimdiye kadar ki en iyi puanlardan.
Bizim yemekleride baya iyi yaptı.@Çiğdem- @Harunnn60 @xBUGRAx
Ama o mimoza değildi, şuba idi onun ismi. Mimoza daha farklı oluyor azcık.![]()
Bugün Azerbaycanlı Jale muhteşemdi cidden.26 puan aldı zaten, şimdiye kadar ki en iyi puanlardan.
Bizim yemekleride baya iyi yaptı.@Çiğdem- @Harunnn60 @xBUGRAx
Ama o mimoza değildi, şuba idi onun ismi. Mimoza daha farklı oluyor azcık.![]()
O hangisiydiMasası, ev sahipliği de çok iyiydi.Yasemin bile bir şey diyemedi.
Kadın ve erkek soyadı farklılığınızı yeni duydum.![]()
Evet ruslardan bize geldi o soyad şeysi. Tek harfden farklanıyor.Masası, ev sahipliği de çok iyiydi.Yasemin bile bir şey diyemedi.
Kadın ve erkek soyadı farklılığınızı yeni duydum.![]()
O diyen kadın Cuma yarışacak.O hangisiydi1-2 Haftadır izlemiyorum ama bugün bir video gördüm bir kadın Onur beye şataşıyordu
Siz hiç çiz kek yemediniz yada kötü bir yer de yemişsiniz diyor
Evet ruslardan bize geldi o soyad şeysi. Tek harfden farklanıyor.
Mesela Jale Mahmudova idi ama erkek olsaydı mesela Ahmed Mahmudov olacaktı.![]()
Son haftalar yine gıcık insanları almaya basladılar İmam efendiden sonra şimdide bu kadınO diyen kadın Cuma yarışacak.
Ama dünkü bölüm baya sakinleşmişti.![]()
O kadın oyuncu bence.Son haftalar yine gıcık insanları almaya basladılar İmam efendiden sonra şimdide bu kadınReyting için yapıyor olabilirler ama ben böyle haftaları izlemiyorum
![]()
![]()
@Harunnn60
Onur bey Beyaz Showda o iddiaları yalanlamıştı ama bilemiyorum tabiO kadın oyuncu bence.![]()