İlk Yerli Netflix Dizisinin Adı Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
e4de14a3-110d-48d9-be8d-7a350124ee33.jpg

Uzun süredir merakla beklenen ilk yerli Netflix dizisinin adı belli oldu.

Netflix tarafından Roma'da düzenlenen, dünyaca ünlü oyuncu ve üst düzey yöneticilerinin katıldığı 'See What's Next' etkinliğinde 'La Casa De Papel', 'Suburra' ve 'Dogs of Berlin'in başrol oyuncularının yanı sıra Çağatay Ulusoy da yer aldı. Öte yandan sosyal medyadan paylaşılan kareler aracılığıyla dizinin adının 'The Protector' (Koruyucu) olduğu da ortaya çıktı.

DbEZKxRXUAA8uv1.jpg

Kadrosunda Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Mehmet Kurtuluş'un da yer aldığı, O3 Medya imzalı dizinin 2. sezon hazırlıklarının şimdiden başladığı da kulislerdeki son dedikodular arasında.

İlk sezonu 10 bölümden oluşacak ve yılın ikinci yarısında yayına girecek olan yapımın kamera arkasından yeni kareler de ortaya çıktı:
3d248003-fad1-41ba-ace5-01db1dc96ada.jpg

9aa42a19-f0a1-4aee-a3d6-6dd5b0c0cb46.jpg

11ca29a5-45d2-4c4a-a5f8-2ef7cfa246fa.jpg

İsim güzel olmuş beğendim
Çağatay son fotoda çok taş çıkmış izleyebilirim :A @Çiğdem-

Çağatay harika duruyor, üstesinden kalktığına yüzde yüz eminim. :Z

İsmi de güzel gibi, hayırlı olsun. :D

Dizinin Punisher ile bir alakası yok, nereden uyduruyorsun böyle şeyleri :A
Nasıl yok bee :F Cezalandırıcı isminden esinlenmiş Koruyucu :F Ayrıca tip olarak Punishere ebnzetilmiş saç trası birebir kopya :F

Kostumude ona benzer olursa elimden çekeceğiniz var Çakma Punisherinizle uğraşacam
:A :A :A

Nasıl yok bee :F Cezalandırıcı isminden esinlenmiş Koruyucu :F Ayrıca tip olarak Punishere ebnzetilmiş saç trası birebir kopya :F

Kostumude ona benzer olursa elimden çekeceğiniz var Çakma Punisherinizle uğraşacam
:A :A :A
Cezalandırıcı ile Koruyucu ne alaka ya ikisi birbirine zıt şeyler bir kere :A Saç traşı için de pes diyorum yani ne abarttın :A

Cezalandırıcı ile Koruyucu ne alaka ya ikisi birbirine zıt şeyler bir kere :A Saç traşı için de pes diyorum yani ne abarttın :A
Türk Punisher yaratıyorlar Koruyucu ismi bal gibide esinlenme Saç traşı zaten kopya ben şimdi kostumu bekliyorum :A :A :A

Kıyafeti bile kopya sadece tişört rengi az değişik 😱😱😱
jon-bernthal-punisher-1200x843.jpg

3d248003-fad1-41ba-ace5-01db1dc96ada.jpg