10 Nisan 2018 Salı Reyting Sonuçları

Mehmed'in reytinglerine biraz güleyim dur. :F :F :F :F :F :F :kiki: :kiki: :kiki: :kiki: :kiki: :kiki: 10 reytingi geçmek bir yana daha 4. bölümünden 4 küsüre düştü. O kadar sorun ve reklam pompalamasından sonra tutmayacağı belliydi ama bu kadar çabuk sönmesini de beklemiyordum. 13. bölümde final diyebiliriz sanırım. :A

Beddualarımın bu kadar çabuk yerini bulmasını beklemezdim ama ilahi adalet. Boş yere hakkına geçtiği dizilerin intikamı alınıyor sonunda. Youtube'dan alınan linkler çalışsa güzel bir şarkı hediye edecektim ama kısmetse gelecek haftaya. :Z

Günün kalite zirvesi UTC'ye tebrikler. :bhr:

Kanal D ile 2.sezonu düşünmez bence ya Haziranda bitirir yada 2.sezonu denemek için format değişikliği yapar Star a gider :A :A :A
Star'ım almaz bu uğursuz diziyi merak etme. :A

Kurtlar Vadisi'ni yeni sezonda yüksek maliyet ve eski reytingini koruyamadı diye şutlayan D Fatih ile beter olmuş !
Ama durun...İster inanın ister inanmayın Pana Film Kanal D'nin yeni yönetimi ile görüşmelere başlamış ve kanal dizi için oyuncu önerdi ama maliyeti hakkında görüşmeler devam ediyor çünkü ortak bir maliyet'e varamadılar @Çiğdem- @pompy

Mehmed bir an önce sezon finaline gitmeli yoksa harcanacak dizi. Seneye belki daha iyi olabilirler.

Doruk'cuğum ve Şirin'ciğim yine ekranlara ambargo koymuş :A @xBUGRAx @sokak sanati @kerem

Bize geri dönecek:A Şuanki fit haliyle yeni bir Ezel yapmalıyız:A Bu haftaki bölümü haftasonu izleyebilirsem izlerim izleyemezsem internetten de izleyemicem demek:(
Aaa izle reytinglere bakma sen ayoll bölümler gayet kaliteli ama halk harem odasımı istiyor anlamadım kı :A :A :A @xemrexxx

Mehmed'in reytinglerine biraz güleyim dur. :F :F :F :F :F :F :kiki: :kiki: :kiki: :kiki: :kiki: :kiki: 10 reytingi geçmek bir yana daha 4. bölümünden 4 küsüre düştü. O kadar sorun ve reklam pompalamasından sonra tutmayacağı belliydi ama bu kadar çabuk sönmesini de beklemiyordum. 13. bölümde final diyebiliriz sanırım. :A

Beddualarımın bu kadar çabuk yerini bulmasını beklemezdim ama ilahi adalet. Boş yere hakkına geçtiği dizilerin intikamı alınıyor sonunda. Youtube'dan alınan linkler çalışsa güzel bir şarkı hediye edecektim ama kısmetse gelecek haftaya. :Z

Günün kalite zirvesi UTC'ye tebrikler. :bhr:

Star'ım almaz bu uğursuz diziyi merak etme. :A
Aaa Starcı ne zaman oldun sen 😱 Kanal D Atv dizilerini bitirince Stara yelken açtın demek :A :A :A

Hhaha Aaa izlenmiyor ben napayım ayoll :A Ama Ufak Tefek Ecünnülerde izlenmiyor :F Kadın izleniyor :A :A :A
UTC de tüm gruplarda Fatih'i geçiyor em azından. AB'de iyi de Totalde biraz toparlanması lazım. :A Kadın'ım da her zamanki gibi harika. :bhr:

6. hislerim beni hiç yanıltmıyor, yine ne dediysem o çıktı, Kenan belki tutturabilirdi ama sezon sonu başlayarak o ihtimali de öldürdü. Sen ve @Yiğitt olmayacak hayallere kapıldınız, neyseki mendili peçeteyi söz verdiğim gibi hazırda tuttum. Kıymetimi bilin. :Z

UTC de tüm gruplarda Fatih'i geçiyor em azından. AB'de iyi de Totalde biraz toparlanması lazım. :A Kadın'ım da her zamanki gibi harika. :bhr:

6. hislerim beni hiç yanıltmıyor, yine ne dediysem o çıktı, Kenan belki tutturabilirdi ama sezon sonu başlayarak o ihtimali de öldürdü. Sen ve @Yiğitt olmayacak hayallere kapıldınız, neyseki mendili peçeteyi söz verdiğim gibi hazırda tuttum. Kıymetimi bilin. :Z
Aaa oda çöktü Kenanda işte ayoll :F Kadın İle Eşkiya iyiler :A

Kenanın kitlesine güveniyordum ama Fatihten dolayı tedirgindim açıkcası yanı mafya ile gelsin istiyordum oyüzden bitirip Mafyaya geçse sevinirim :A Ama Star a gidecek gibi hissediyorum :F