Netflix Jessica Jones - 2. Sezon Yorumları

Bi kere @destere ye pancar motoru diyen sensin, ben izlediğim dizileri not alıp kaydediyorum diyen de sensin:X Destereye öyle dememin müsebbibi sensin:A @Harunnn60 konusunda hem hak vermiştin:A Baktın trip atıyor sana hem U dönüşü:A
Hhaha Aaa tamam dedimde ayoll ben bölümü izleyip kaydetiyorum unutmamak için dedim yanı sezonu bitirip izliyormuş gibi yapıp günlük paylaşmak entrikalı bir düşünce hemen oraya gitti seninde aklın Ufak Tefek ecünnüleri izleye izleye :A :A :A

Hhaha Aaa tamam dedimde ayoll ben bölümü izleyip kaydetiyorum unutmamak için dedim yanı sezonu bitirip izliyormuş gibi yapıp günlük paylaşmak entrikalı bir düşünce hemen oraya gitti seninde aklın Ufak Tefek ecünnüleri izleye izleye :A :A :A
İzlemiyorum ben o diziyi:A KADIN çok daha güzel. Kimse bir Şirin etmez:AForumun önemli insanlarına sorabilirsin:A @sokak sanati @xBUGRAx @kerem

Uygun değil. 2+ saat olmuş. İllet ettim son bölümü izlerken. Puhu gibi görüntü kalitesi güzel değil.
Aaa yanı Fatih bilindik bir proje diğer dizisi olan birisi canlı bunu izliyeyim Fatihe netten bakarım der :F

Kaç kere dedik Kenana mafya ile gel diye :A :A :A

Aaa Çukur var diyemi o tarzla gelmedi acaba bir de Eşkiya ile aynı tarzda olmamak için :A Ama bakalım zamanla artış yaşayabilir :A
Sinem çelmiştir aklını:T: Çünkü VS hayranıymış. Haliti gördükçe sen de şöyle tarihi bi dizide oynasan diye diye beynini yemiştir:A

Sinem çelmiştir aklını:T: Çünkü VS hayranıymış. Haliti gördükçe sen de şöyle tarihi bi dizide oynasan diye diye beynini yemiştir:A
Vatanım Sensinde totelde patlama yapamadı ama Ab gurubunda yeterince patlamayı yaptı 10 barajını çoğu kez geçerek :A Kenan her grupta yetersiz :F

Aman ne mutlu sana :A @Harunnn60 7-8-9. bölümleri araştırmaya üşendin tabi :A Hani günde 2 bölüm izliyordun? Bizim sana yorum at dememiz en az 1 hafta sürdü bee:F:F @destere
aslında gaganın kafası biraz çalışsa sadece bizden kopya çekmez onca site var oralardanda kopya çekebilirdi böylece yakalanmazdı :) ama o kadar üşengeç ve tembelki erinipte diğer siteleri dahi açmadan bizim yorumlardan özet çıkarmakla yetiniyor :)