Sana da olmamışTerbiyesiz Hakan, çok karakterliymiş gibi diğerlerine bir şey öğretecek. Hadi ordan..
Terbiyesiz Hakan, çok karakterliymiş gibi diğerlerine bir şey öğretecek. Hadi ordan..
Sema bitmez, bu olay unutulur 2 güne. Semihe tabaktan yala dedigimiz Serkay bile final görmüştü.Hakan hem kendini hem Sema'yı bitirdi. Turabi iyi dedi ama
Vur Hakan vur daha ölmedi
Tam zamanında açmışım ve Sema gebeledi tatmin etmedi. O lafları demiş. Zaten hislerim böyle dedi. Bu saaten sonra Sema iyice çaptan düşer. Kimse mükemmel değil ama söylediği laflar(inkar bile edemedi) sampiyonluk şansını yok ettiHelal Hakan, iyi haddini bildirdin Sema'ya
Takımım belli oldu direk bütün sevdiklerimi bir araya topladı Acuncuğum Oh oh Anıl da geldi çok güzelTam zamanında açmışım ve Sema gebeledi tatmin etmedi. O lafları demiş. Zaten hislerim böyle dedi. Bu saaten sonra Sema iyice çaptan düşer. Kimse mükemmel değil ama söylediği laflar(inkar bile edemedi) sampiyonluk şansını yok etti
Beni niye etiketlemiyon Nagihan zaten sevdiğimdi.Oh bee çok güzel takım @Yiğitt oldu istediğim
Anıldami geldi ay ben buraya yazacam diye kaçırdım. tamam benim takımım belliTakımım belli oldu direk bütün sevdiklerimi bir araya topladı Acuncuğum Oh oh Anıl da geldi çok güzel