Kiz sibyanciligi da mi basladi😱anemm ben seni 18 19 yaşındasın sanıyordum ya
Kiz sibyanciligi da mi basladi😱
YOK BE ABLAM daha neleranemm ben seni 18 19 yaşındasın sanıyordum ya
SENİN için fesat beKiz sibyanciligi da mi basladi😱
kim bu? Ben niye etiketlendim? Dizi projemizde yok ki alayım kadroyakız bu dize küçük gelir @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Forumdash @Yiğitt bunu @yatutarsa ya da @serhatt a düşündüm @YıldırıM la @Thequeer e yağmurlu havada su yok
YOK BE ABLAM daha neler
Cahal.sskim bu? Ben niye etiketlendim? Dizi projemizde yok ki alayım kadroya
evet beni olduğumdan küçük görürler hepValla resminide gördüm ya 18 19 yaşındasın sanıyordum
oğlana yürüme Asılma falan işte kız anlanereye yürüyorum gıı beni nerelere atıyon öyle
evet beni olduğumdan küçük görürler hep
oğlana yürüme Asılma falan işte kız anla
malesefBak gördünmü tek ben değilmişim işte
heh tam adamına yürü diyon gız anam ben yürüyemem oğlana tökezler düşerim
malesef
aayyy g**m ne zamandan beridir sen F1 takip eder oldun? tipi olmasatakip edermiydin acaba Gene arşiveatacak bi herif bulmuşsunCahal.ss
Ay host her seyimiz senin faruk oldugun ka bilinmeyebiliraayyy g**m ne zamandan beridir sen F1 takip eder oldun? tipi olmasatakip edermiydin acaba Gene arşiveatacak bi herif bulmuşsun
Neyitakip edip etmediğin değil, altında yatan sebep beni ilgilendiriyor O da herkesce biliniyordurAy host her seyimiz senin faruk oldugun ka bilinmeyebilir
Kiz F1 pilotlari genelde kisa boylu oluyor bu konudaki gibi yani tüpüm degillerNeyitakip edip etmediğin değil, altında yatan sebep beni ilgilendiriyor O da herkesce biliniyordur
Tüpün bitince aç kalmamak için ateş yakmazsın sen "yeni bi tüp" bulursunKiz F1 pilotlari genelde kisa boylu oluyor bu konudaki gibi yani tüpüm degiller
Ay susar misin su an yastayim Uzun zamandir ilk defa Tüm kanallari zap yapacak vaktim oldu ntvsporun yerinde dmax I gördümTüpün bitince aç kalmamak için ateş yakmazsın sen "yeni bi tüp" bulursun
Harikaaaa bi kanal Tüm spor kanallarının kapanması dileğiyleAy susar misin su an yastayim Uzun zamandir ilk defa Tüm kanallari zap yapacak vaktim oldu ntvsporun yerinde dmax I gördüm