Kiz sibyanciligi da mi basladi😱anemm ben seni 18 19 yaşındasın sanıyordum ya
Kiz sibyanciligi da mi basladi😱
YOK BE ABLAM daha neleranemm ben seni 18 19 yaşındasın sanıyordum ya
SENİN için fesat beKiz sibyanciligi da mi basladi😱
kim bu? Ben niye etiketlendim? Dizi projemizde yok ki alayım kadroyakız bu dize küçük gelir @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @Forumdash @Yiğittbunu @yatutarsa ya da @serhatt a düşündüm
@YıldırıM la @Thequeer e yağmurlu havada su yok
![]()
YOK BE ABLAM daha neler![]()
Cahal.sskim bu? Ben niye etiketlendim? Dizi projemizde yok ki alayım kadroya![]()
evet beni olduğumdan küçük görürler hepValla resminide gördüm ya 18 19 yaşındasın sanıyordum![]()
oğlana yürümenereye yürüyorum gıı beni nerelere atıyon öyle
evet beni olduğumdan küçük görürler hep![]()
oğlana yürümeAsılma falan işte kız anla
![]()
malesefBak gördünmü tek ben değilmişim işte
heh tam adamına yürü diyon gız anam ben yürüyemem oğlana tökezler düşerim
malesef![]()
aayyy g**m ne zamandan beridir sen F1 takip eder oldun? tipi olmasatakip edermiydin acabaCahal.ss
Ay host her seyimiz senin faruk oldugun ka bilinmeyebiliraayyy g**m ne zamandan beridir sen F1 takip eder oldun? tipi olmasatakip edermiydin acabaGene arşiveatacak bi herif bulmuşsun
![]()
Neyitakip edip etmediğin değil, altında yatan sebep beni ilgilendiriyorAy host her seyimiz senin faruk oldugun ka bilinmeyebilir![]()
Kiz F1 pilotlari genelde kisa boylu oluyor bu konudaki gibi yani tüpüm degillerNeyitakip edip etmediğin değil, altında yatan sebep beni ilgilendiriyorO da herkesce biliniyordur
![]()
Tüpün bitince aç kalmamak için ateş yakmazsın sen "yeni bi tüp" bulursunKiz F1 pilotlari genelde kisa boylu oluyor bu konudaki gibi yani tüpüm degiller![]()
Ay susar misin su an yastayim Uzun zamandir ilk defa Tüm kanallari zap yapacak vaktim oldu ntvsporun yerinde dmax I gördümTüpün bitince aç kalmamak için ateş yakmazsın sen "yeni bi tüp" bulursun![]()
Harikaaaa bi kanalAy susar misin su an yastayim Uzun zamandir ilk defa Tüm kanallari zap yapacak vaktim oldu ntvsporun yerinde dmax I gördüm![]()