İyyOrasını bilmiyorum ama inşallah diyeyim
Bekleyip görecez ozaman
İyyOrasını bilmiyorum ama inşallah diyeyim
Forumumuzun sevilen aktif bayan üyelerinden biri olan ve benimde çok sevdiğim temiz kalpli arkadaşım @vadikızı forumdaki 6. yılına girdi.
Şu sıralar zor bir süreçten geçtiği için çok aktif olamadığı için yokluğu çok belli oluyor.
Umarım en kısa zamanda yine eski neşene kavuşursun ve dertler ve sıkıntılar sizden uzak olur.
Bizlerle birlikte nice nice güzel zamanlara dilerim.
İşte hediyelerin:
Ekli dosyayı görüntüle 58878
Ablacım,nice 6 yılların olsun,forumun olmazsa olmazısın iyiki varsın
Tebrikler @vadikızı temiz kalbin gülsün daima inşallah başarıların daim olsun
Nice yıllara hep beraber Melek ablam 😉
Tebrik ediyorum @vadikızı Bu forumda daha nice yıllar kutlaman dileğiyle Melek abla.
tebrikler nice yıllara
Kolay değil biliyorum. ALLAH sabır versin hepinizeCanım konu muhteşem olmuş çok teşekkür ederim inşAllah uzak olur buruk kutluyorum bu sene ama olsun takdiri ilahi elimizden birşey gelmiyor hiç beklemediğimiz bir anda bu acıyı yaşıyoruz kulağımın birinde teyzemin kara oğlum diyen sesi birinde ebru ablanın aşkım bülentim sesi var sabırlı olmaktan başka çaremiz yok o çok yüce bir mertebeyle gitti asla isyan etmedik etmeyiz bizlerede şefaatci olur inşAllah bu arada profil resmimdeki şehidimiz Bülent abinin resmidir anlamayanlar oldu ise tekrar çok tşk ederim cnm sağolasın
Kolay değil biliyorum. ALLAH sabır versin hepinize
Böyle şeyler konuşuldukça yara deşiliyor daha çok üzülüyor insan.Aynen tvde izlerkende üzülüyordum ama bu bambaşkaymış ya yinede güçlü duruyoruz işte
Böyle şeyler konuşuldukça yara deşiliyor daha çok üzülüyor insan.
Forumda olunca hüznünü bir kenara bırak. Reelde zaten ailece hatırlanıp duruyorsunuz. Kendini tam iyi hissetmedende girmemeli insan foruma ama sen kendini toparlamaya başladın ve bence artık burdayken kafanı dağıt ve daha fazla konuşmaya gerek yok.
Geçen sene ile bu sene arasında fark var bende mesela. Ben sıkıntılarımı yansıtmıyorum artık ve böylesi çok daha iyi
Samimiyetiyle her daim saygımı kazanmayı başarmış neşeli bir o kadar da tatlı tavırlarıyla çok değerli biridir benim için @vadikızı başarıların ve kalıcı oluşun daim olsun seviliyorsun.
Nice mutlu yıllara
kız tamam cadolozlar anlaşamıyor ama @vadikızı nı sevenler lsitesinde @Çiğdem- de olmalıydı göstermelik olarak misal sıvacılar @destere @Doğu @MEnes @MasacRE- de birbirini sevmez ama dışa karşı hep birlikler
Mümkünse sen hiç hediye bulma bu bulmamış halinle enfes hediye kapmışsın.tebrikler kız melek yüzlü şeytan @vadikızı seni sinsi seni naptın ettin 6 yılı doldurdun demek
hediye bulamadım şimdi türkü armağan edeyim bari
Haha isteyen etiketsizde bulur konuyu
tebrikler kız melek yüzlü şeytan @vadikızı seni sinsi seni naptın ettin 6 yılı doldurdun demek
hediye bulamadım şimdi türkü armağan edeyim bari