Kişinin tarzına göre.
Ben spor giyinirim. Toplantıların olacakları gün biraz daha resmi giyinebiliyorum
Ayakkabılarım pembe ama
Hımm burda serbest iyice valla sakalla bile derse giriyo erkek öğretmenler yengemde spor giyinir pembe ayakkabılar süper
Kişinin tarzına göre.
Ben spor giyinirim. Toplantıların olacakları gün biraz daha resmi giyinebiliyorum
Ayakkabılarım pembe ama
Öğrencilerde serbest burdaHımm burda serbest iyice valla sakalla bile derse giriyo erkek öğretmenler yengemde spor giyinir pembe ayakkabılar süper
Öğrencilerde serbest burda
Bazı okullarda sınıfta şapka yasak, bazılarında yok o kural.
Hep ''nice .. yıllara'' diyorum, bu kez değişiklik olsun dedim.Niye öyle diyosun be aa
Hep ''nice .. yıllara'' diyorum, bu kez değişiklik olsun dedim.
6 yıl daha senin mesajlarını görmek istediğim için dedim.banlanmayı diyoırum ben
Hemen de cevaplamışsın. Hediyensağolasın hep birlikte inşallah
6 yıl daha senin mesajlarını görmek istediğim için dedim.
Hemen de cevaplamışsın. Hediyen
A yok efsane Süleyman Çakır'ın en efsane sahnelerinden birinden fotoğraf atayım dedim Bence güzel hediyeayy tşk ederimm inşallah ablam çok sğaol
konudaydım darka cevap verirken gördüm mesajını hayırdır niye elini öpecem harçlık verecenmi
A yok efsane Süleyman Çakır'ın en efsane sahnelerinden birinden fotoğraf atayım dedim Bence güzel hediye
O olmamışı sonuna kadar hakettim6 yıl daha senin mesajlarını görmek istediğim için dedim.
Yanlış yazmışım abla, pardon. Böyle olacaktı.ayy tşk ederimm inşallah ablam çok sğaol
konudaydım darka cevap verirken gördüm mesajını hayırdır niye elini öpecem harçlık verecenmi
6 yıl daha senin mesajlarını görmek istediğim için dedim.
@vadikızı yabancı sayılmaz bizden biri diğerleride bakmamıştır videoya özele saygıları vardır eminimSeninle özel paylaştığım videomu niye burda herkesle paylaştın
Çok az kişiyle sınıfı okulumu falan paylaşmıştım ama
türkçesi bilimmiş yani doğal ortamda deneyim ve pratikle çok daha iyi öğrenilen dersler sanırım bizim sistemde naturdavarlar bol olduğu için naturkunskap derslerimizide sınıfta icra ediyoruzPedagogik okumadığın için sen ne anlarsın
Çocuklar oynayarak daha iyi öğrenirler.
Şimdi sana uzun uzun yazmayacam ama bazı okullarda naturkunskap(türkçesini bilmiyorum, biyoloji, kimya kapsayan ders) bunların kitapları bulunmaz. Doğada gezerek öğrenirler bilgiyi yada sınıfta oyun araçlarını kullanarak matematiği öğrenirler mesela Tabi bu dediğim 1-3 sınıflarda daha yoğun oluyor.
Bir öğrencinin öğretmenine güven hissi hissetmesi icin ve bağının kuvvetlenmesi için arada böyle şeyler şart.
Biz üniversitede bile workshopa katılırken oyun oynuyorduk arkadaşlarımızı tanımak için @destere
"Naturdavarlar"Koptum burdatürkçesi bilimmiş yani doğal ortamda deneyim ve pratikle çok daha iyi öğrenilen dersler sanırım bizim sistemde naturdavarlar bol olduğu için naturkunskap derslerimizide sınıfta icra ediyoruz
Yabancı sayılmasaydı onunlada paylaşmış olurdum@vadikızı yabancı sayılmaz bizden biri diğerleride bakmamıştır videoya özele saygıları vardır eminim
@vadikızı yabancı sayılmaz bizden biri diğerleride bakmamıştır videoya özele saygıları vardır eminim
"Naturdavarlar"Koptum burda
Yabancı sayılmasaydı onunlada paylaşmış olurdum
Neyse olan oldu