Sırf konu için senin için tekrar foruma giriş yaptım ablam @vadikızı nice hep birlikte forumlu seneler diliyorum
Şu sıralar çok sevdiğim bu parçayı sana hediye ediyorum
Niye geldinSırf konu için senin için tekrar foruma giriş yaptım ablam @vadikızı nice hep birlikte forumlu seneler diliyorum
Yok artık 😱Sırf konu için senin için tekrar foruma giriş yaptım ablam @vadikızı nice hep birlikte forumlu seneler diliyorum
Seninle özel paylaştığım videomu niye burda herkesle paylaştın
Kiz zeka Yasin demek bu ka düsük Ana sinifi misinSeninle özel paylaştığım videomu niye burda herkesle paylaştın
Çok az kişiyle sınıfı okulumu falan paylaşmıştım ama
Pedagogik okumadığın için sen ne anlarsınKiz zeka Yasin demek bu ka düsük Ana sinifi misin
Diğerleriyle o uyumu yakalayamadı hele inci olayı bebek falanTeşekkür ederim canım elifimiz hiç unutmucağımız bir karakterdi ve dediğin gibi polatın tek aşkıydı
Çok sağol selimcim hep birlikte inşallah hediyemde çok güzelmiş @Dosi gızz ne güzel söylemişsin şarkıyı öylee kıyafetin rengide harika
Diğerleriyle o uyumu yakalayamadı hele inci olayı bebek falan
Beraber olmadan bebeği leylekler mi getirdi ayollAyy İnci demee bana yaa Polatın onla beraber olmadığına çok inanmıştım ben ya üff
Beraber olmadan bebeği leylekler mi getirdi ayoll
Ayakkabılarımda pembe Tenefüslerde uzaktan kendimizi belli etmeliyiz çocuklaraTeşekkür ederim canım elifimiz hiç unutmucağımız bir karakterdi ve dediğin gibi polatın tek aşkıydı
Çok sağol selimcim hep birlikte inşallah hediyemde çok güzelmiş @Dosi gızz ne güzel söylemişsin şarkıyı öylee kıyafetin rengide harika
Ayakkabılarımda pembe Tenefüslerde uzaktan kendimizi belli etmeliyiz çocuklara
Kişinin tarzına göre.haha evet rengarek giyinmişsin gızz orda öğretmenler böylemi giyiniyo