Mert olabilir ama cevap vermemişsin başka yerdemi dedin ne ettin yok burdahayır dedim bu sayfada iyi bak kim olabilir sence A
Mert olabilir ama cevap vermemişsin başka yerdemi dedin ne ettin yok burdahayır dedim bu sayfada iyi bak kim olabilir sence A
bak burda @Çiğdem- görmüon halen beabakmamışsın belli en önce ben yazdım burada fav10 değer bilmemişti bu sefer bildi gibi sonunda. hayır esinlenme bu.
A KİM SENCE POMPY BİLE DEDİ
Mert olabilir ama cevap vermemişsin başka yerdemi dedin ne ettin yok burda
Aaa olabilir onun evinde bir tuhaflık sezdimMert olabilir ha değişik cevapmış zamanla göreceksiniz..
gördün mü yazmışım demi cevap sen görmemişsin bişi demedinyine onaAaa olabilir onun evinde bir tuhaflık sezdim
Neyi ayoll anlamadım kıgördün mü yazmışım demi cevap sen görmemişsin bişi demedinyine ona
Neyi ayoll anlamadım kı
Mesajımı alıntı yapmamışsın ama şimdi yapmışsın cevapladım Mert diyeyok artık kaç kere dedim yaa aman neyse sonuçta cevap verdin ama bi eski mesajlara bakmadın illa kendi dediğin..
hayır yaptım iyi bak spoiler kutusu içerisinde halen diretiyorsun yapmadın diye hayal görmüom herhal..Mesajımı alıntı yapmamışsın ama şimdi yapmışsın cevapladım Mert diye
Aaa dur bakayımhayır yaptım iyi bak spoiler kutusu içerisinde halen diretiyorsun yapmadın diye hayal görmüom herhal..
Aaa bu mesajında da etiketim olmamıs kutudakı alıntında olmamış spoide olunca etiket gelmeyince farkta edemiyoruz açık yazıda olsa gözümüze çarpar en azındanbak burda @Çiğdem- görmüon halen bea
bak yazmışım işte deminden beri yazmadın dedin nolduAaa bu mesajında da etiketim olmamıs kutudakı alıntında olmamış spoide olunca etiket gelmeyince farkta edemiyoruz açık yazıda olsa gözümüze çarpar en azından
Aaa benim sucum yok ama alıntıyı becerememişsin kutuda olunca göremiyoruzda kime yazdığınıbak yazmışım işte deminden beri yazmadın dedin noldu
hayır seni hep etiketledim bi bakmadın dün de bilion çok geç baktın ama baktın çok sağolAaa benim sucum yok ama alıntıyı becerememişsin kutuda olunca göremiyoruzda kime yazdığını
Dün konuya baktımda o mesajının etiektini gördüm öncesinde hiç bir şey gelmedi bu konudanhayır seni hep etiketledim bi bakmadın dün de bilion çok geç baktın ama baktın çok sağol
neyse öyle olsun bakem yeni bölüm Salı onu bil bari gününüDün konuya baktımda o mesajının etiektini gördüm öncesinde hiç bir şey gelmedi bu konudan
Bu akşam benim yazdığım Tek Devlet senaryosunun 13.final bölümü var beklerim 😉Çoğu kişi böyle diyor bakalım göreceksiniz A yi yazmadan önce belirlemiştim zaten ben ve daha sonra da çok olaylar olacak gerçi 😱
Bu akşam benim yazdığım Tek Devlet senaryosunun 13.final bölümü var beklerim 😉