Bunu şimdi gördüm okumaya basladımcok sağol bi cevap vermedin herkese verdin
Bunu şimdi gördüm okumaya basladımcok sağol bi cevap vermedin herkese verdin
bakmamışsın belli en önce ben yazdım burada fav10 değer bilmemişti bu sefer bildi gibi sonunda. hayır esinlenme bu.Aaa sen buna Pll uyarlaması değil diyorsun ama öyle ayoll @DiziTutkunu @cookies
Forumda da uyarlaması çok yazıldı buda güzel olmuş mertin evinde ne olacak bakalım
tebriks
A kim tahmin oluştu mu artık kafada?Muhteşem olmuş <3
Bence A, kaybolan kızın ikizi olabilir sonradan 😉A kim tahmin oluştu mu artık kafada?
Çoğu kişi böyle diyor bakalım göreceksiniz A yi yazmadan önce belirlemiştim zaten ben ve daha sonra da çok olaylar olacak gerçi 😱Bence A, kaybolan kızın ikizi olabilir sonradan 😉
Eline sağlık. @DiziTutkunu
Kızlar A'nın Aslı olabileceğini nasıl düşunmüyorlar acaba? Çok kurnaz değiller galiba
Mert'i aramayıda akıl edemiyorlar.
3. bölümü merak ettim.
Eğer Mert'e birşey olursa işte ozaman kızlar gerçekten korkmalı.
Kim olarak acabaSalı günü yayınlanacak olan bölümde RIZA BULUT adı geçecek o kim? yeni haftada salı ve pazar yeni bölümler !! salı oldu çünkü yoğun talebe, yoğun ilgiye !!
@vadikızı @DemirAdam
Kim olarak acaba
Aaa sen buna Pll uyarlaması değil diyorsun ama öyle ayoll @DiziTutkunu @cookies
Forumda da uyarlaması çok yazıldı buda güzel olmuş mertin evinde ne olacak bakalım
Aaa ne zaman dedin ayoll cevap vermemişsinkiA sence kim dedim cvp bile yok dünden beri.. hep ff desin ama
hayır dedim bu sayfada iyi bak kim olabilir sence AAaa ne zaman dedin ayoll cevap vermemişsinki