Hazem
Favori Üye
Diziyi zaten cok severim, ufak tefek degisiklikler yapmissin umarim guzel bir sekilde devam ettirirsinesinlenme demiştim zaten, nasıl buldun bakalım, sonunda okudun çok sağol
Diziyi zaten cok severim, ufak tefek degisiklikler yapmissin umarim guzel bir sekilde devam ettirirsinesinlenme demiştim zaten, nasıl buldun bakalım, sonunda okudun çok sağol
@Forumdash kalmış bakalım o emeğe saygı duyup okucak miYok sadece burası için dedim ya yoksa herkes çevremdeki bir daha ver okuyayım A yı bulmaya calısıyorlar habire. ve senin gibi detaylı analiz yapıyorlar. kısa analiz yapmıyorlar çok sağol yeniden eemeeğe saygın var belli @Yakamoz-Asi de okur sanırım @serhatt da @vadikızı da yeniden, ve şu kişilerde @Güvencionurcu @S.G.A.T. @mesmeso61 @Forumdash @Aserat @sokak sanati @Yiğitt @gözlemci @BesaleT @destere
bekleniyor2. Bölüm (Yeni) Bu Gece 00.15'de Fav10.net'de!
@Dosi @serhatt @turkuazz @destere @Güvencionurcu @pompy @batuhankaralar @ömer karataş @DemirAdam @Çiğdem- @Yiğitt @BesaleT @dreamy @sokak sanati @cookies @emree-29 @eskici @S.G.A.T. @ozmoturk @vadikızı @HachiKo @gözlemci @OzaN @xemrexxx
evetARKADAŞLAR 5 SAATTEN AZ BİR SÜRE KALDI YENİ BÖLÜME!
zevkle okuruzbu yeni haftada salı günü de olacak yeni bölüm arkadaşlar! @Dosi @vadikızı @DemirAdam @Güvencionurcu ve diğerleri..
tebrik ederim
neden yapamayasın canım, elinden geleni yap yeter.dediğim gibi pek detaylı yorum yapamıyroum ama elimden geldiğince yazarım bişeylr