Aramızdan Biri - Yeni Roman - İlk Bölüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,600
Puanı
1,060
ARAMIZDAN BİRİ - YENİ ROMAN - İLK BÖLÜM

''Aramızdan Biri'' yeni bölümüyle Pazar fav10.net'de, kaçırmayın, yorumlarınızı ve beğenilerinizi eksik etmeyin arkadaşlar emeğe saygı rica ediyorum lütfen!

Son düzenleme:
Eline sağlık @DiziTutkunu
Sevimli küçük yalancıların uyarlamasımı yoksa?

Eline sağlık @DiziTutkunu
Sevimli küçük yalancıların uyarlamasımı yoksa?
En önce ben yazdım bunu burada FF'de @vadikızı bilir. Ama burası bir türlü değer vermemişti bu romana halbuki çevremdeki herkes öğretmenlerim de dahil beğenmişti umarım FF değer verir artık romana burada. :)

Okudum bile :A
Aslı'ya bakalım ne olmuş.
Evdeki fotoğrafları kaldırmaları ilginç. Belki başka bir sebep vardır.
Romanı dikkatli okuyup böyle analizlerde bulunman harika , öğretmensin sen ya ondan, cok teşekkür ederim. :kissingheart::kissingheart:

En önce ben yazdım bunu burada FF'de @vadikızı bilir. Ama burası bir türlü değer vermemişti bu romana halbuki çevremdeki herkes öğretmenlerim de dahil beğenmişti umarım FF değer verir artık romana burada. :)
Biraz sabırlı olmanı öneririm :) Çabuk kararlar verip vazgeçme

Romanı dikkatli okuyup böyle analizlerde bulunman harika , öğretmensin sen ya ondan, cok teşekkür ederim. :kissingheart::kissingheart:
Aa demek öğretmen olduğumu biliyorsun :D
Ben burdaki hikayeleri detaylı yorumlarım genelde. Biraz geç okurdum ama seninkini hemen aradan çıkarmış oldum :D

Biraz sabırlı olmanı öneririm :) Çabuk kararlar verip vazgeçme
Yok sadece burası için dedim ya yoksa herkes çevremdeki bir daha ver okuyayım A yı bulmaya calısıyorlar habire. ve senin gibi detaylı analiz yapıyorlar. kısa analiz yapmıyorlar çok sağol yeniden eemeeğe saygın var belli :kissingheart::kissingheart: @Yakamoz-Asi de okur sanırım :D @serhatt da @vadikızı da yeniden, ve şu kişilerde @Güvencionurcu @S.G.A.T. @mesmeso61 @Forumdash @Aserat @sokak sanati @Yiğitt @gözlemci @BesaleT @destere :kissingheart::kissingheart::kissingsmiling::kissingsmiling:

Yok sadece burası için dedim ya yoksa herkes çevremdeki bir daha ver okuyayım A yı bulmaya calısıyorlar habire. ve senin gibi detaylı analiz yapıyorlar. kısa analiz yapmıyorlar çok sağol yeniden eemeeğe saygın var belli :kissingheart::kissingheart: @Yakamoz-Asi de okur sanırım :D @serhatt da @vadikızı da yeniden, ve şu kişilerde @Güvencionurcu @S.G.A.T. @mesmeso61 :kissingheart::kissingheart::kissingsmiling::kissingsmiling:
Hikayenin ismide güzel.
Aramızdan Biri, ya bunun anlamı aramızdan biri suçlu yada Aslı için kullanılmış bir başlık :D
@turkuazz ın boş vakti olursa oda okur :) Onuda etiketlemiş olayım :D

Sonradan etiket eklemesi yapmışsın, öyle etiketler gitmiyor haberin olsun ve insanlar bıkmaması için bir kere etiket yap sonra bir kaç gün sonra yeniden yapabilirsin :)
Bir kaç gün sonra yine hatırlatma yaparsın :)
tabii öyle yaparım umarım bu sefer değer verirler :)

Yok sadece burası için dedim ya yoksa herkes çevremdeki bir daha ver okuyayım A yı bulmaya calısıyorlar habire. ve senin gibi detaylı analiz yapıyorlar. kısa analiz yapmıyorlar çok sağol yeniden eemeeğe saygın var belli :kissingheart::kissingheart: @Yakamoz-Asi de okur sanırım :D @serhatt da @vadikızı da yeniden, ve şu kişilerde @Güvencionurcu @S.G.A.T. @mesmeso61 @Forumdash @Aserat @sokak sanati @Yiğitt @gözlemci @BesaleT @destere :kissingheart::kissingheart::kissingsmiling::kissingsmiling:
sabaha okur yorumlarım

Aksam fırsat bulursam okuyacağım yoğunluktan inşallah fırsat bulurum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...