Başınız sağolsun, üzüldüm şimdi![]()
Senin haberin yokmuydu Cuma günü duruma yazdım çıkmıştım işte teyzemin oğlu idi profil resmimdeki o
Başınız sağolsun, üzüldüm şimdi![]()
Ben bilmiyordum, başınız sağolsun.. En kısa sürede toparlanırsınız inşSenin haberin yokmuydu Cuma günü duruma yazdım çıkmıştım işte teyzemin oğlu idi profil resmimdeki o![]()
Ben bilmiyordum, başınız sağolsun.. En kısa sürede toparlanırsınız inş![]()
41 kere maşallah @eskici nin suratına tü tü tü
Ben seneye üniversitede bu dili mi öğreneceğim şimdi 😕41 kere maşallah @eskici nin suratına tü tü tü
neyse hazan negzel ispanyolca konişiyiA @destere @Forumdash @Dosi @Ahmed
kız 1 yılda kız kurusu hazan parlakları kendine aşık etti hatta artık birini terk bile edebiliyorsen hala elizabeth aman @destere dicektim
@MasacRE- @kerem @SherlockEkli dosyayı görüntüle 58858
Eğer bu ecünnü gibi söyleyeceksen işin çok zor ayollBen seneye üniversitede bu dili mi öğreneceğim şimdi 😕
ne güzel demişssin ya,biz geçen seneye göre ilerliyeceğimize geri bile gittikkız 1 yılda kız kurusu hazan parlakları kendine aşık etti hatta artık birini terk bile edebiliyorsen hala elizabeth aman @destere dicektim
@MasacRE- @kerem @SherlockEkli dosyayı görüntüle 58858
Hazım öldü sanıldığı zamanlar mezarını açtırıp Ece'nin bebeği için dna örneği almışlardı adam geri dönünce Fazilet'im de işi çözünce Yasemin kendini affetirmek için yemekler yapmıştı ama adam Ece'yle dışarıda yemeğe gitmişti, yemekleri Fazilet'im yemişti.Hangi ara güzel yemekler yapmıştı? Ben hiç görmedim![]()
Almanca belasını tam çözdüm, yeni kurtuldum derken birde seneye bu dilin dersini zorunlu almamız gerektiğini öğrenince başından kaynar sular döküldüEğer bu ecünnü gibi söyleyeceksen işin çok zor ayoll![]()
![]()
![]()
Şimdi hatırladım da o yemeği hizmetçilere yaptırmamış mıydı?Hazım öldü sanıldığı zamanlar mezarını açtırıp Ece'nin bebeği için dna örneği almışlardı adam geri dönünce Fazilet'im de işi çözünce Yasemin kendini affetirmek için yemekler yapmıştı ama adam Ece'yle dışarıda yemeğe gitmişti, yemekleri Fazilet'im yemişti.![]()
@xemrexxx de her dil var sana öğretsinAlmanca belasını tam çözdüm, yeni kurtuldum derken birde seneye bu dilin dersini zorunlu almamız gerektiğini öğrenince başından kaynar sular döküldü![]()
MY'yi o kadar seviyor ki bir ara az kala Sülüman'ın haremine dahil olacaktı da izin vermedikHahah Aaa niye ayoll şuan 1 tane xemrexxx var![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa orada şeker ağa gül ağa falan varmış onlardan birisi @xemrexxxMY'yi o kadar seviyor ki bir ara az kala Sülüman'ın haremine dahil olacaktı da izin vermedik![]()
Sümbül ağa vardı, şuan UTC'deki Edip
Aaa evet ilk izlerken tanıyamadım bu tuhaf suratlı adamda kim diyordumSümbül ağa vardı, şuan UTC'deki Edip![]()
Sende mi MY'yi izliyordunAaa evet ilk izlerken tanıyamadım bu tuhaf suratlı adamda kim diyordum![]()
![]()
![]()
Aaa yok ama @xemrexxx Her gün bir sahne paylaşıyorduSende mi MY'yi izliyordun![]()