ay hepsine düşman kesilemem senin gibi,baş ecünnü seniAaa ozaman ona göre davran
ay hepsine düşman kesilemem senin gibi,baş ecünnü seniAaa ozaman ona göre davran
Hahha Aaa hepsine değil ayoll benim dediklerimeay hepsine düşman kesilemem senin gibi,baş ecünnü seni
listele o zaman bana bi bakiyim kimlermişHahha Aaa hepsine değil ayoll benim dediklerime
Hahah Ömrüm yetmez ecünnüleri saymaya En iyisi Ecünnü olmayanları listelemek öyle daha kolaylistele o zaman bana bi bakiyim kimlermiş
sen en iyisi ecünnülerle uğraşmayı bırakta kendine bi koca bulHahah Ömrüm yetmez ecünnüleri saymaya En iyisi Ecünnü olmayanları listelemek öyle daha kolay
Kızım olursa bayrağı ona teslim edecemsen en iyisi ecünnülerle uğraşmayı bırakta kendine bi koca bul
oğlun olur inşallah ama nerden Bulcan senin gibi bi cadıyı alıcak adamıKızım olursa bayrağı ona teslim edecem
Hahah Kısmet bakalım cnm sen kendi deddine yanoğlun olur inşallah ama nerden Bulcan senin gibi bi cadıyı alıcak adamı
Ben elimi sallasam ellisi be hıhHahah Kısmet bakalım cnm sen kendi deddine yan
Aaa öyledir kesin Senin gibi cazgırı ne etsinler dertsin başlarına dert mi alsınlarBen elimi sallasam ellisi be hıh
benim gibisi her eve lazım,kolay kolay bulunmaz benim gibisiAaa öyledir kesin Senin gibi cazgırı ne etsinler dertsin başlarına dert mi alsınlar
Allah allah ne özelliğin var yemek yapabiliyormusun mesalabenim gibisi her eve lazım,kolay kolay bulunmaz benim gibisi
kralını yaparım be,patates kızartması,menemen,yumurta,makarna vs vsAllah allah ne özelliğin var yemek yapabiliyormusun mesala