ay hepsine düşman kesilemem senin gibi,baş ecünnü seniAaa ozaman ona göre davran![]()
![]()
![]()
ay hepsine düşman kesilemem senin gibi,baş ecünnü seniAaa ozaman ona göre davran![]()
![]()
![]()
Hahha Aaa hepsine değil ayoll benim dediklerimeay hepsine düşman kesilemem senin gibi,baş ecünnü seni![]()
listele o zaman bana bi bakiyim kimlermişHahha Aaa hepsine değil ayoll benim dediklerime![]()
![]()
![]()
Hahah Ömrüm yetmez ecünnüleri saymayalistele o zaman bana bi bakiyim kimlermiş![]()
sen en iyisi ecünnülerle uğraşmayı bırakta kendine bi koca bulHahah Ömrüm yetmez ecünnüleri saymayaEn iyisi Ecünnü olmayanları listelemek öyle daha kolay
![]()
![]()
![]()
Kızım olursa bayrağı ona teslim edecemsen en iyisi ecünnülerle uğraşmayı bırakta kendine bi koca bul![]()
oğlun olur inşallah ama nerden Bulcan senin gibi bi cadıyı alıcak adamıKızım olursa bayrağı ona teslim edecem![]()
![]()
![]()
Hahah Kısmet bakalım cnm sen kendi deddine yanoğlun olur inşallah ama nerden Bulcan senin gibi bi cadıyı alıcak adamı![]()
Ben elimi sallasam ellisi be hıhHahah Kısmet bakalım cnm sen kendi deddine yan![]()
![]()
![]()
Aaa öyledir kesinBen elimi sallasam ellisi be hıh![]()
benim gibisi her eve lazım,kolay kolay bulunmaz benim gibisiAaa öyledir kesinSenin gibi cazgırı ne etsinler dertsin başlarına dert mi alsınlar
![]()
![]()
![]()
Allah allah ne özelliğin var yemek yapabiliyormusun mesalabenim gibisi her eve lazım,kolay kolay bulunmaz benim gibisi![]()
kralını yaparım be,patates kızartması,menemen,yumurta,makarna vs vsAllah allah ne özelliğin var yemek yapabiliyormusun mesala![]()
![]()
![]()