Bir bağlantı yok. Yaptığı mesleği sevmediğimi, güzelliğini vücutsal ve görsel şova döktüğünü söyledim. Ama bunun yüzünün güzel olduğu gerçeğini değiştirmediğini belirttim son cümlemle.Son cve ilk cümle arasında nasıl bir alaka var şimdi.
Bir bağlantı yok. Yaptığı mesleği sevmediğimi, güzelliğini vücutsal ve görsel şova döktüğünü söyledim. Ama bunun yüzünün güzel olduğu gerçeğini değiştirmediğini belirttim son cümlemle.Son cve ilk cümle arasında nasıl bir alaka var şimdi.
İzninle, su içebilir miyim?Laf atma kıza. Su gibi. Scarlett Johansson'a benziyor biraz
Ne oldu be, suyunu da mı paylaşmayacaksın?Yapma şöyle şeyler.
Komik değildi.Ne oldu be, suyunu da mı paylaşmayacaksın?
O zaman afiyet olsun, içKomik olsun diye yapmadım zaten.
son iki hafta içinde açtığın en güzel konu bu bence diğer açtığın konuları silebilirsin buna dokunma
Aaa işte onlarada katılsan sorun kalmayacaksen benim sevdiklerimede ecünnü diyosun bu konuda pek anlaşamıyoruz ama
o kadar da değil yaniAaa işte onlarada katılsan sorun kalmayacak
@S.G.A.T. ın açtığı konulardan zarar gelmez hiç güzel bir kadın konusu açtığına şahit olmadım
o kadar da değil yani
Aaa evet bu @S.G.A.T. Erkeksi yüz hatlarına sahip kadınları beğeniyor gözümden 1 yıldır kaçmıyor kendi tercihidir tabiHakketen bazı resimlerine yüzü çok erkeksi.s.s
Aman sende yani herkesle savaş halindesin hepAaa evet bu @S.G.A.T. Erkeksi yüz hatlarına sahip kadınları beğeniyor gözümden 1 yıldır kaçmıyor kendi tercihidir tabi
Hhaha Aaa bu ecünnü konusunda sende bize katılıyorsun unutma ayollAman sende yani herkesle savaş halindesin hep
bazılarında katılıyorum,hepsinde değilHhaha Aaa bu ecünnü konusunda sende bize katılıyorsun unutma ayoll
Aaa olsun hiç yoktan iyidir sende potansiyel varbazılarında katılıyorum,hepsinde değil
var tabi canım,kadın aşığı değilim ya sonuçta hepsi benim rakibim sayılırAaa olsun hiç yoktan iyidir sende potansiyel var
Aaa ozaman ona göre davranvar tabi canım,kadın aşığı değilim ya sonuçta hepsi benim rakibim sayılır