2. Fragman da gelmiş
Benim aklımdan da Aşık geçti, yani ön planda değil ya ondan diyorum. Bir sürpriz yaparlar mı onu bilemem.Ya Hafız, ya Aşık şehit olur bence. Diğerlerine dokunacaklarını sanmıyorum şimdilik.![]()
Ya Hafız, ya Aşık şehit olur bence. Diğerlerine dokunacaklarını sanmıyorum şimdilik.![]()
O bilindik ekipten kimse ölmez onların dışında birisi şehit olur benceBenim aklımdan da Aşık geçti, yani ön planda değil ya ondan diyorum. Bir sürpriz yaparlar mı onu bilemem.![]()
Kim var ki sanki? Aşık ve yeni gelen birisi var ekipten. Hafız 'Kurtdereli'deki gibi rüya gördüm diyor. Yani ekipten biri...O bilindik ekipten kimse ölmez onların dışında birisi şehit olur bence![]()
Yeni gelen ölür ozamanKim var ki sanki? Aşık ve yeni gelen birisi var ekipten. Hafız 'Kurtdereli'deki gibi rüya gördüm diyor. Yani ekipten biri...
Fethi mi? 😱 Fazla tatlı sayılmaz ama idare ediyor yine de. Kalsın o.Yeni gelen ölür ozaman![]()
Aslında şu keskin nişancıyı öldürseler ecünnü kızla sahnelerine dayanamıyorum@Sherlock
Hahah Aaa zaten her şehit dedikodusunda buna bir şey olmasın diye panik ediyorsun bilmiyoruz sankıFethi mi? 😱 Fazla tatlı sayılmaz ama idare ediyor yine de. Kalsın o.
Bak burada hangi tatliş var?
Aslında diziden ayrılıp yazın baklavalı dizilerde rol alacaksa bu beni avutabilir, olabilir yani.Hahah Aaa zaten her şehit dedikodusunda buna bir şey olmasın diye panik ediyorsun bilmiyoruz sankı![]()
![]()
![]()
Aaa ya tutmazsa Seçkin ve Yusuf gibi dizi paçmanı olursaAslında diziden ayrılıp yazın baklavalı dizilerde rol alacaksa bu beni avutabilir, olabilir yani.![]()
Sadece 1 bölüm baklavalı gezsin o da yeter bize.Aaa ya tutmazsa Seçkin ve Yusuf gibi dizi paçmanı olursa![]()
![]()
![]()
Yaz dizilerine uygun aslındaSadece 1 bölüm baklavalı gezsin o da yeter bize.![]()
![]()
Ben de öyle düşünüyorum, diğer sezona izlemem olursa da büyük ihtimal. Sıkmaya başladı, tadında bitirsinler.Yaz dizilerine uygun aslındaSöz 3.sezon olmamalı bence bu sene sonu bitsin
![]()
Eski reytinglerinden uzak 3.sezon dahada kötü giderler , Hazır efsane olmuşkan tadında bitsin bencede boşa çıkacak kaliteli erkek oyuncularda mevcut Ateş çok değişik bir tip mesalaBen de öyle düşünüyorum, diğer sezona izlemem olursa da büyük ihtimal. Sıkmaya başladı, tadında bitirsinler.![]()
Kesinlikle.Eski reytinglerinden uzak 3.sezon dahada kötü giderler , Hazır efsane olmuşkan tadında bitsin bencede boşa çıkacak kaliteli erkek oyuncularda mevcut Ateş çok değişik bir tip mesala![]()