Show Tehlikeli Karım - Dizi Yorumları

Ooo şimdi gözüme girdin vlla :A :A :A İzlediğim sevdiğim bir anime :Z:Z:Z

L unutulmaz :bhr::bhr::bhr:
images
Yoksa izledin mi 😱😱😱😱 Şoktadayım.
:Z:Z:Z:Z:Z Nihayet Çukur dışında izlediğimiz ortak birşey buldum. :F

Yoksa izledin mi 😱😱😱😱 Şoktadayım.
:Z:Z:Z:Z:Z Nihayet Çukur dışında izlediğimiz ortak birşey buldum. :F

Ben onu izlerken foruma bile üye değildim:X Harika bir anime:bhr:
Aaa evet 2012 de izlemiştim üni dönemi oğlanlara öneriyordum çocukmuyuz biz diyip sonra 2 günde bitirenlere şahit olmuştum :A :A :A

Film serilerinide izledim animeden tamamen farklı bitiyor :A Ama son çıkan film berbattı L zenciydi :( :( :(

Iyyyy o son çıkan film neydi öyle :mask::mask::mask::mask::mask: @kerem izlemediysen sakın izleme :A
Aaa evet 2012 de izlemiştim üni dönemi oğlanlara öneriyordum çocukmuyuz biz diyip sonra 2 günde bitirenlere şahit olmuştum :A :A :A

Film serilerinide izledim animeden tamamen farklı bitiyor :A Ama son çıkan film berbattı L zenciydi :( :( :(
Ben animesiyle zirvede bıraktım. 2011'de izlemiştim efsaneydi be. L'in tam ismi Ryuzaki Lawliet bu arada. Onu nasıl zenci yapıyorlar ya .s

Ben animesiyle zirvede bıraktım. 2011'de izlemiştim efsaneydi be. L'in tam ismi Ryuzaki Lawliet bu arada. Onu nasıl zenci yapıyorlar ya .s
Iyyyy o son çıkan film neydi öyle :mask::mask::mask::mask::mask: @kerem izlemediysen sakın izleme :A
Filmini izlemek istiyorsanız Korece olanı izleyin Animeden tamamen farklı bitiyor izlemenize değecek :A

Animede L gidince daha izlemeye gerek yok direk final bölümüne geçeceksin oradan
:A :A :A

Amerikaya özgü yapmişlar. Japonyada filan geçmiyor olay. Zenci olmazsa olmaz yani:T:
Filmini izlemek istiyorsanız Korece olanı izleyin Animeden tamamen farklı bitiyor izlemenize değecek :A

Animede L gidince daha izlemeye gerek yok direk final bölümüne geçeceksin oradan
:A :A :A
Netflixin faciaisını anlat kereme:A

Bu serinin 3 devam filmi var ama 3.cüsü bağlantısız özel bölüm gibi :A İlk 2 filmini izlemek yetiyor 2.cisi devamı birincinin :A

İzleyeceksen bunu öneririm ama o son çıkan filmine bakma kesinlikle L den soğursun ayoll :A :A :A @Forumdash
Kalsın ben animesini izledim yeter, brnde yeri büyük, geçen sene tekrar izlemiştim. :A:A Başka anine izledin mi?