Yoksa izledin mi 😱😱😱😱 Şoktadayım.Ooo şimdi gözüme girdin vlla![]()
![]()
İzlediğim sevdiğim bir anime
L unutulmaz
![]()
Yoksa izledin mi 😱😱😱😱 Şoktadayım.Ooo şimdi gözüme girdin vlla![]()
![]()
İzlediğim sevdiğim bir anime
L unutulmaz
![]()
Ben onu izlerken foruma bile üye değildimÖlüm meleği dedin de aklıma Death Note animesi geldi.Ölmeden önce izleyin o animeyi. @Forumdash
DimiBen onu izlerken foruma bile üye değildimHarika bir anime
![]()
İlk sezonu Light'ı seviyordum ama cıvıttı sonradanDimiHeleki Light.
![]()
Keşke ölmeseydi ya. Öldükten sonra yokluğunu baya hissettim.İlk sezonu Light'ı seviyordum ama cıvıttı sonradanBence L
Onla oturup şeker yiceksin oyyy tombiş tombiş yanakları oluyordu çok tatlı bişey oluyordu
![]()
Yoksa izledin mi 😱😱😱😱 Şoktadayım.
Nihayet Çukur dışında izlediğimiz ortak birşey buldum.
![]()
Aaa evet 2012 de izlemiştim üni dönemi oğlanlara öneriyordum çocukmuyuz biz diyip sonra 2 günde bitirenlere şahit olmuştumBen onu izlerken foruma bile üye değildimHarika bir anime
![]()
Keşke ölmeseydi ya. Öldükten sonra yokluğunu baya hissettim.![]()
Iyyyy o son çıkan film neydi öyleAaa evet 2012 de izlemiştim üni dönemi oğlanlara öneriyordum çocukmuyuz biz diyip sonra 2 günde bitirenlere şahit olmuştum![]()
![]()
Film serilerinide izledim animeden tamamen farklı bitiyorAma son çıkan film berbattı L zenciydi
![]()
![]()
![]()
Ben animesiyle zirvede bıraktım. 2011'de izlemiştim efsaneydi be. L'in tam ismi Ryuzaki Lawliet bu arada. Onu nasıl zenci yapıyorlar ya .sAaa evet 2012 de izlemiştim üni dönemi oğlanlara öneriyordum çocukmuyuz biz diyip sonra 2 günde bitirenlere şahit olmuştum![]()
![]()
Film serilerinide izledim animeden tamamen farklı bitiyorAma son çıkan film berbattı L zenciydi
![]()
![]()
![]()
Ben animesiyle zirvede bıraktım. 2011'de izlemiştim efsaneydi be. L'in tam ismi Ryuzaki Lawliet bu arada. Onu nasıl zenci yapıyorlar ya .s
Filmini izlemek istiyorsanız Korece olanı izleyin Animeden tamamen farklı bitiyor izlemenize değecek
Bu animenin kaç filmi varFilmini izlemek istiyorsanız Korece olanı izleyin Animeden tamamen farklı bitiyor izlemenize değecek![]()
Animede L gidince daha izlemeye gerek yok direk final bölümüne geçeceksin oradan
![]()
![]()
![]()
Amerikaya özgü yapmişlar. Japonyada filan geçmiyor olay. Zenci olmazsa olmaz yaniBen animesiyle zirvede bıraktım. 2011'de izlemiştim efsaneydi be. L'in tam ismi Ryuzaki Lawliet bu arada. Onu nasıl zenci yapıyorlar ya .s
Netflixin faciaisını anlat keremeFilmini izlemek istiyorsanız Korece olanı izleyin Animeden tamamen farklı bitiyor izlemenize değecek![]()
Animede L gidince daha izlemeye gerek yok direk final bölümüne geçeceksin oradan
![]()
![]()
![]()
Bu animenin kaç filmi var![]()
Eski filminin 3 serisi var ama ilk 2 seriyi izlemek yetiyor 3.cüsü bağlantısızAmerikaya özgü yapmişlar. Japonyada filan geçmiyor olay. Zenci olmazsa olmaz yani
Netflixin faciaisını anlat kereme![]()
O zaman vakit kaybıdırAmerikaya özgü yapmişlar. Japonyada filan geçmiyor olay. Zenci olmazsa olmaz yani
Netflixin faciaisını anlat kereme![]()
Sadece 2 filmi var yani şimdilik?Eski filminin 3 serisi var ama ilk 2 seriyi izlemek yetiyor 3.cüsü bağlantısız
![]()
Bu serinin 3 devam filmi var ama 3.cüsü bağlantısız özel bölüm gibiSadece 2 filmi var yani şimdilik?
Kalsın ben animesini izledim yeter, brnde yeri büyük, geçen sene tekrar izlemiştim.Bu serinin 3 devam filmi var ama 3.cüsü bağlantısız özel bölüm gibiİlk 2 filmini izlemek yetiyor 2.cisi devamı birincinin
![]()
İzleyeceksen bunu öneririm ama o son çıkan filmine bakma kesinlikle L den soğursun ayoll![]()
![]()
@Forumdash
Bilindik animeler ama Anime önerilerine açığımKalsın ben animesini izledim yeter, brnde yeri büyük, geçen sene tekrar izlemiştim.Başka anine izledin mi?
Fullmetal Alchemist Brotherhood
Aaa bir bakarımFullmetal Alchemist Brotherhood
D.Gray-man
Bu ikisini izle bi ara, nobel ödüllü benim de çok sevdiğim animeler olur.![]()