Çünkü reytingi yüksek, o kadar insan boşuna izlemiyordur herhalde reyizNeden diğerlerinden ayrı tuttun o zaman![]()
Çünkü reytingi yüksek, o kadar insan boşuna izlemiyordur herhalde reyizNeden diğerlerinden ayrı tuttun o zaman![]()
Çukurun da reytingleri yüksek ama boş bir diziÇünkü reytingi yüksek, o kadar insan boşuna izlemiyordur herhalde reyiz![]()
Ölmeden önce izle, önerdiklerimin %99'u beğenildi yaniAaa bir bakarımAnime zevkin iyi gibi
![]()
E tabi, boşuna gerçekler acıdır dememişlerOnun cevabına kaldıksak dinlemeye gerek yok![]()
![]()
Hep aynı şeyleri söyleyip duruyor ne acısıE tabi, boşuna gerçekler acıdır dememişler![]()
Çukurun da reytingleri yüksek ama boş bir dizi![]()
İçerde den daha güzel gıcık Çağatayda yok @eskici izlemeyerek boşa yaşıyor vlla@Çiğdem- cevap verme hakkını sana bırakıyorum![]()
İçerde den daha güzel gıcık Çağatayda yok @eskici izlemeyerek boşa yaşıyor vlla![]()
![]()
![]()
O gitsin Turabi'sini izlesin, biz Medet diye bağıran Vartolu'muzu izleyelimHep aynı şeyleri söyleyip duruyor ne acısı![]()
![]()
İçerde'den daha güzel diyerek beni dinlemeye gerek yok diyorsun zatenİçerde den daha güzel gıcık Çağatayda yok @eskici izlemeyerek boşa yaşıyor vlla![]()
![]()
![]()
İçerde'den daha güzel dedi resmen ya sen de öyle düşünüyorsan şok olurumO gitsin Turabi'sini izlesin, biz Medet diye bağıran Vartolu'muzu izleyelim
Aradaki 7 farkı bulunuz.![]()
Içerde'den daha güzel değil tabiki, Içerde'nin bir alt versiyonu işteİçerde'den daha güzel dedi resmen ya sen de öyle düşünüyorsan şok olurum![]()
![]()
O gitsin Turabi'sini izlesin, biz Medet diye bağıran Vartolu'muzu izleyelim
Şimdi aradaki 7 farkı bulunuz.![]()
Kerem İçerde izlememiş oda bana katılıyordurİçerde'den daha güzel dedi resmen ya sen de öyle düşünüyorsan şok olurum![]()
![]()
Tamam ben ne diyorum İçerde'nin çakması işte aynı şeyIçerde'den daha güzel değil tabiki ama Içerde'nin bir alt versiyonu işte![]()
Sana katılmıyormuş bakKerem İçerde izlememiş oda bana katılıyordur
Hem ecünnü dizileri dışında aksiyon türü izlediği tek dizisi şuan Keremin demek ki bu dizi herkesi çekiyor ayoll![]()
![]()
![]()
Içerde'yi izledim hemde soluksuzKerem İçerde izlememiş oda bana katılıyordur
Hem ecünnü dizileri dışında aksiyon türü izlediği tek dizisi şuan Keremin demek ki bu dizi herkesi çekiyor ayoll![]()
![]()
![]()
Içerde'yi izledim ama hemde soluksuz
Çukur İçerde kadar olmasa da güzel ve kaliteli bir diziEn azından Söz'den kaliteli olduğu tartışılamaz
@eskici
Aaa bu İçerdeyi izlemedim diyen kimdi @serhatt olabilir belki kerem diye aklımda kalmışSana katılmıyormuş bak![]()
![]()
Içerde'yi izledim hemde soluksuz
Çukur İçerde kadar olmasa da güzel ve kaliteli bir diziEn azından Söz'den kaliteli olduğu tartışılamaz
@eskici
İçerde ve Söz ilk sezonuyla Çukura bin basarAaa bu İçerdeyi izlemedim diyen kimdi @serhatt olabilir belki kerem diye aklımda kalmış
İçerde izlediğin için bunuda seversin ama kıskanclığından çok şey kaybediyorsun @eskici birde Kel amcalar böyle inatçı laftan anlamaz olurmuş![]()
![]()
![]()
Ooo sen yine uçtun ayoll çöp toplaklarkan soğuk havaya yine çok maruz kaldın sanırımİçerde ve Söz ilk sezonuyla Çukura bin basar![]()
![]()