Show Tehlikeli Karım - Dizi Yorumları

O gitsin Turabi'sini izlesin, biz Medet diye bağıran Vartolu'muzu izleyelim :A:A

Şimdi aradaki 7 farkı bulunuz. :A
İçerde'den daha güzel dedi resmen ya sen de öyle düşünüyorsan şok olurum :A :A
Kerem İçerde izlememiş oda bana katılıyordur :A

Hem ecünnü dizileri dışında aksiyon türü izlediği tek dizisi şuan Keremin demek ki bu dizi herkesi çekiyor ayoll :A :A :A

Kerem İçerde izlememiş oda bana katılıyordur :A

Hem ecünnü dizileri dışında aksiyon türü izlediği tek dizisi şuan Keremin demek ki bu dizi herkesi çekiyor ayoll :A :A :A
Içerde'yi izledim hemde soluksuz :A:A
Çukur İçerde kadar olmasa da güzel ve kaliteli bir dizi :A:A En azından Söz'den kaliteli olduğu tartışılamaz :A @eskici

Içerde'yi izledim ama hemde soluksuz :A:A
Çukur İçerde kadar olmasa da güzel ve kaliteli bir dizi :A:A En azından Söz'den kaliteli olduğu tartışılamaz :A @eskici
Sana katılmıyormuş bak :A :A
Aaa bu İçerdeyi izlemedim diyen kimdi @serhatt olabilir belki kerem diye aklımda kalmış :F

İçerde izlediğin için bunuda seversin ama kıskanclığından çok şey kaybediyorsun @eskici birde Kel amcalar böyle inatçı laftan anlamaz olurmuş :A :A :A

Içerde'yi izledim hemde soluksuz :A:A
Aaa bu İçerdeyi izlemedim diyen kimdi @serhatt olabilir belki kerem diye aklımda kalmış :F

İçerde izlediğin için bunuda seversin ama kıskanclığından çok şey kaybediyorsun @eskici birde Kel amcalar böyle inatçı laftan anlamaz olurmuş :A :A :A
İçerde ve Söz ilk sezonuyla Çukura bin basar :A :A

Dizinin ilk bölümünü gündüz tamamladım.
Güzel bir konusu var. İlk bölümler ilgi görecektir.

ikinci bölümede şans vereceğim :D

2. bölüm 2. Fragman

Son düzenleme: