Show Tehlikeli Karım - Dizi Yorumları

Doğru ya, iyi ki hatırlattın :A @Çiğdem- 'le @Yiğitt yarın alacak boyunun ölçüsünü :A

Daha çok beklersin. :A

Kanal D satıldı artık, benlik bir şeyi kalmadı .ss
Aaa bu erkeklerin sevgisi tamamen venfaat ibaret sanırım :A Önce @Forumdash Şirketime para getirmiyor diye Kenanın dizisine kafafayı taktı :F Şimdi de satıldı diye Kanal D i bırakan @Yiğitt i görüyoruz :A :A :A

@pompy de Kesin Arka Sokaklar başka kanala gitse oda bırakır erkek milleti böyle demek:A :A :A

Aaa bu erkeklerin sevgisi tamamen venfaat ibaret sanırım :A Önce @Forumdash Şirketime para getirmiyor diye Kenanın dizisine kafafayı taktı :F Şimdi de satıldı diye Kanal D i bırakan @Yiğitt i görüyoruz :A :A :A

@pompy de Kesin Arka Sokaklar başka kanala gitse oda bırakır erkek milleti böyle demek:A :A :A
Benim D aşkımı demir örmeye kalktılar, orada duracaklar. :A

Konunun akışı sorun olacak 2-3 bölün sonra bence. SAK gibi çökecek bence. Ama ilk bölüm iyiydi. Temposunu gerilimini beğendim.:X

İzlemeden yorum yapamam ama fragmanları pek etkileyici değildi :A
Bak orda haklısın reyiz, fragmanları beğenmediğim için beklentiyi düşük tutmuştum ama beklentimin üstünde bir bölümdü. Hemde ilk bölümden yani. Bu kadar aksiyon beklemiyordum. :A

Bak orda haklısın reyiz, fragmanları beğenmediğim için beklentiyi düşük tutmuştum ama beklentimin üstünde bir bölümdü. Hemde ilk bölümden yani. Bu kadar aksiyon beklemiyordum. :A
Ben bunu komedi dizisi falan sanmıştım aksiyon nerden çıktı :A

İzlememdeki en büyük sebep Gonca ki sırf onun oyunculuğunu görmek istediğim için şans verdim. Tipik bir kızı başrol yapsaydılar ilgimi çekmezdi zaten. :lol:
ve ilk bölümünü izledim
güzel bir başlangıç hemde heyecanlı bir başlangıç oldu ama başroldeki oğlancık yeteneksizin biri :)
korkmaz şaşırma panikleme kısımlarında kendisini pek role kaptıramıyor :)
goncada harikaydı ama ben seda karakterini çok sevdim nedense harika oynamış tehlikeli bir çekiciliği var kadının :)
komser rolündeki müstafa üstündağ herzamanki gibiydi pek bir farklı bişey göremedik
şu enişte yaman karakteri yine harika bir karakter onun rolü artmalı kesinlikle :)
@Çiğdem- @Forumdash şahsiyeti bitirdikten sonra buna göz atabiliriz :)

ve ilk bölümünü izledim
güzel bir başlangıç hemde heyecanlı bir başlangıç oldu ama başroldeki oğlancık yeteneksizin biri :)
korkmaz şaşırma panikleme kısımlarında kendisini pek role kaptıramıyor :)
goncada harikaydı ama ben seda karakterini çok sevdim nedense harika oynamış tehlikeli bir çekiciliği var kadının :)
komser rolündeki müstafa üstündağ herzamanki gibiydi pek bir farklı bişey göremedik
şu enişte yaman karakteri yine harika bir karakter onun rolü artmalı kesinlikle :)
@Çiğdem- @Forumdash şahsiyeti bitirdikten sonra buna göz atabiliriz :)
O oğlancık yüzünden izleyemedim zaten :X Şahsiyet yaza doğru biter. Eğer showdan izleyemezsem yazın orjinalini izlerim :X