Nedense çok beğendim, fragmanlar kötüydü yaYarım saat izlemiştim ve hoşuma gitti.
2 haftalık izinim başladı. İlk bölümü tamamlarım![]()
Nedense çok beğendim, fragmanlar kötüydü yaYarım saat izlemiştim ve hoşuma gitti.
2 haftalık izinim başladı. İlk bölümü tamamlarım![]()
Daha çok beklersin.
Sen yine kaçırıyorsun bildirimleri ama Tuğba Yurt konusuna git. Deniz'i gör ordaNedense çok beğendim, fragmanlar kötüydü ya![]()
Hadi ya, gerçekten miDaha çok beklersin.
Kanal D satıldı artık, benlik bir şeyi kalmadı .ss
Belki öreriz, fanlık kalmadı bende.Hadi ya, gerçekten mi
Demirlerle örmeye geliyordunuz noldu![]()
Napayım çok bildiri geliyor bana 🙄Sen yine kaçırıyorsun bildirimleri ama Tuğba Yurt konusuna git. Deniz'i gör orda![]()
Nedense sevineceğime üzüldüm.Belki öreriz, fanlık kalmadı bende.D fanı da olsam hiç D dizisi izlemiyorum, bu bir gerçekti her zaman .ss
Bakma sen bana, yakında aşkıyla tutuşurum yine.Nedense sevineceğime üzüldüm.
Bu kadar mıydı yani?![]()
Yakında Kanal D vesilesiyle şeriatçı olursan şaşırmam bakBakma sen bana, yakında aşkıyla tutuşurum yine.![]()
Ben izlicektim de fırsatım olmadı ve seçkin etkeni var
Kesinlikle izlemelisin, beklediğimden daha iyiydi yani.Ben izlicektim de fırsatım olmadı ve seçkin etkeni varAdama ısınamıyorum
![]()
Söz vermim ama tvden denk geldiğimde bakarım Gonca içinKesinlikle izlemelisin, beklediğimden daha iyiydi yani.Seçkin de rolünün hakkını verdi baya
![]()
Ok .sSöz vermim ama tvden denk geldiğimde bakarım Gonca için![]()
izlemedim ama gonca vuslateri hatrına ilk bölümüne bakarım güzelse devam ederiz tabiki
son cümleyi sevdimSöz vermim ama tvden denk geldiğimde bakarım Gonca için![]()
Kaliteli bir dizi, tabi sen survivorla dizilere rest çekmişsin reyizBir diziyi de izleme be reyiz![]()