tatlım beni merve olarak görmen güzel tabisi de en Queen benim burada ama @Çiğdem- o 40 kiloluk çiroz haliyle benim tek kolumu mezara sokamaz az mantık pelocuğum.ss
tatlım beni merve olarak görmen güzel tabisi de en Queen benim burada ama @Çiğdem- o 40 kiloluk çiroz haliyle benim tek kolumu mezara sokamaz az mantık pelocuğum.ss
@Çiğdem- @xemrexxx 5 başlı yılan yani @Harunnn60 en fazla 1 başını koparır o da 4 başıyla devam eder![]()
![]()
Bu yer cücesini açıktan yenemezsin entrkia olmalı
Turhan ben değil myidimBu yer cücesini açıktan yenemezsin entrkia olmalıKösem sultan olarak görüyordur kendini
@gözlemci bunu anlayıp yanına sokuldu sarayına yerleşen Turhan Sultan gibi ve içten fet edecek
![]()
![]()
![]()
sen nesin sen de kösele sultansınBu yer cücesini açıktan yenemezsin entrkia olmalıKösem sultan olarak görüyordur kendini
@gözlemci bunu anlayıp yanına sokuldu sarayına yerleşen Turhan Sultan gibi ve içten fet edecek
![]()
![]()
![]()
Sen öyle diyorsan öyle yapmıışmdır kesinBu yer cücesini açıktan yenemezsin entrkia olmalıKösem sultan olarak görüyordur kendini
![]()
![]()
![]()
bence intihar et o ka aşağılanıyorsun her gün dışlanıyorsunTurhan ben değil myidimYine beni es geçmişsin
![]()
Sen öyle diyorsan öyle yapmıışmdır kesin![]()
![]()
sen nesin sen de kösele sultansın![]()
Hahah Aaa yok şuan görünüm olarak @gözlemci uyuyor çünkü bildiğimiz junior @xemrexxx olmuş birlitke gidip geliyorlar artık forumaTurhan ben değil myidimYine beni es geçmişsin
![]()
evet @Forumdash la @Dosi nin forumdan çıkmasını bekliyoruz @gözlemci ile sonra senin gırtlağını keseceğiz suçu da @Harunnn60 ın üstüne atacağız kıskançlıktan yaptı diye
Benim seninle ortak olacağımı nereden çıkardınevet @Forumdash la @Dosi nin forumdan çıkmasını bekliyoruz @gözlemci ile sonra senin gırtlağını keseceğiz suçu da @Harunnn60 ın üstüne atacağız kıskançlıktan yaptı diye![]()
Ben Fatihi izlemeye zaten. Ben yokmuşum gibi davranınevet @Forumdash la @Dosi nin forumdan çıkmasını bekliyoruz @gözlemci ile sonra senin gırtlağını keseceğiz suçu da @Harunnn60 ın üstüne atacağız kıskançlıktan yaptı diye![]()
Benim seninle ortak olacağımı nereden çıkardın![]()
@Çiğdem- ile birlikte kesip @Harunnn60 a iftira edecez
Böylelikle dost kazığı nasıl birşeymiş harunda tadına bakmış olacak
![]()
Hahahah @Harunnn60 a sucu atmaya ne meraklısınız ayollevet @Forumdash la @Dosi nin forumdan çıkmasını bekliyoruz @gözlemci ile sonra senin gırtlağını keseceğiz suçu da @Harunnn60 ın üstüne atacağız kıskançlıktan yaptı diye![]()
Ben Fatihi izlemeye zaten. Ben yokmuşum gibi davranın![]()
ay neyse ben kaçtım güzellik uykusu saaim geldi arkadan konuşmayın böyle hortlarım
ay neyse ben kaçtım güzellik uykusu saaim geldi arkadan konuşmayın böyle hortlarım
Aaa daha dur bildirimleirne bakmadım kulağını çınlatıcam @xemrexxxBen Fatihi izlemeye zaten. Ben yokmuşum gibi davranın![]()
Fazla takılma buralarda sen hadi iyi geceler
Yok Jessi bitince dedim yaAaa daha dur bildirimleirne bakmadım kulağını çınlatıcam @xemrexxx
Fatihi daha izlemedinmi ohaa @Forumdash![]()
Konuşmaya daldık daha bildirimler var cevaplamam lazım cnm sen biraz mesaini uzatFazla takılma buralarda sen hadi iyi geceler![]()
Güzel yorumlarınla gelYok Jessi bitince dedim yaNeyse ben kaçtım
![]()
Selam Fok balığı @destere Nice mutlu yaşlar diliyorum , iyi ki doğmuşsun iyi ki forumda bizlerlesin![]()