Doğum Günün Kutlu Olsun destere

Ne diyor yine bu :A @Çiğdem- Bu mezarından niye kaçtı geri yakalasınıza :A
RO8d06.gif
tatlım beni merve olarak görmen güzel tabisi de en Queen benim burada ama @Çiğdem- o 40 kiloluk çiroz haliyle benim tek kolumu mezara sokamaz az mantık pelocuğum.ss

Ne diyor yine bu :A @Çiğdem- Bu mezarından niye kaçtı geri yakalasınıza :A
RO8d06.gif
@Çiğdem- @xemrexxx 5 başlı yılan yani @Harunnn60 en fazla 1 başını koparır o da 4 başıyla devam eder :A :A
Bu yer cücesini açıktan yenemezsin entrkia olmalı :F Kösem sultan olarak görüyordur kendini :A @gözlemci bunu anlayıp yanına sokuldu sarayına yerleşen Turhan Sultan gibi ve içten fet edecek :A :A :A
maxresdefault.jpg

Sen öyle diyorsan öyle yapmıışmdır kesin :A :A
sen nesin sen de kösele sultansın :A
Turhan ben değil myidim :A Yine beni es geçmişsin :T:
Hahah Aaa yok şuan görünüm olarak @gözlemci uyuyor çünkü bildiğimiz junior @xemrexxx olmuş birlitke gidip geliyorlar artık foruma :F

Ben bunları bir plan olarak görüyorum tabi öyle değilse halimiz kötü :A :A :A

Benim seninle ortak olacağımı nereden çıkardın :A :A @Çiğdem- ile birlikte kesip @Harunnn60 a iftira edecez :A Böylelikle dost kazığı nasıl birşeymiş harunda tadına bakmış olacak :F
evet @Forumdash la @Dosi nin forumdan çıkmasını bekliyoruz @gözlemci ile sonra senin gırtlağını keseceğiz suçu da @Harunnn60 ın üstüne atacağız kıskançlıktan yaptı diye:A
Hahahah @Harunnn60 a sucu atmaya ne meraklısınız ayoll :A :A :A

Selam Fok balığı @destere Nice mutlu yaşlar diliyorum , iyi ki doğmuşsun iyi ki forumda bizlerlesin :bhr:

tebrikler la nonoş @destere :X hediye olarak seninle @Çiğdem- i baş başa tatile göndermiştim zaten; tatilinizden kısa bir görüntü geldi hep birlikte izliyoruz:A
@Ahmed @Yiğitt @kerem @Dosi @Forumdash @cookies @vadikızı @ozmoturk @Thequeer @gözlemci @eskici @S.G.A.T. @MasacRE- @MEnes @xBUGRAx
@Aserat

teşekürler bu muhteşem kutlama mesajlarından sonra içim parçalandı çok duygulandım valla:)
biri fok balığı der biri nonoş der :) kutlamanız batsın bir küfretmediğiniz kalmış tombalaklar :) elbet bir gün bende sizi layıkıyla kutlarım o günleri bekliyorum şimdiden :)

yalnız videoyu beğendim kadın ıslanınca bir başka çekici olmuş insanın kurtarası geliyor :)