tatlım beni merve olarak görmen güzel tabisi de en Queen benim burada ama @Çiğdem- o 40 kiloluk çiroz haliyle benim tek kolumu mezara sokamaz az mantık pelocuğum.ss
tatlım beni merve olarak görmen güzel tabisi de en Queen benim burada ama @Çiğdem- o 40 kiloluk çiroz haliyle benim tek kolumu mezara sokamaz az mantık pelocuğum.ss
@Çiğdem- @xemrexxx 5 başlı yılan yani @Harunnn60 en fazla 1 başını koparır o da 4 başıyla devam eder
Bu yer cücesini açıktan yenemezsin entrkia olmalı Kösem sultan olarak görüyordur kendini @gözlemci bunu anlayıp yanına sokuldu sarayına yerleşen Turhan Sultan gibi ve içten fet edecek
Turhan ben değil myidim Yine beni es geçmişsinBu yer cücesini açıktan yenemezsin entrkia olmalı Kösem sultan olarak görüyordur kendini @gözlemci bunu anlayıp yanına sokuldu sarayına yerleşen Turhan Sultan gibi ve içten fet edecek
sen nesin sen de kösele sultansınBu yer cücesini açıktan yenemezsin entrkia olmalı Kösem sultan olarak görüyordur kendini @gözlemci bunu anlayıp yanına sokuldu sarayına yerleşen Turhan Sultan gibi ve içten fet edecek
Sen öyle diyorsan öyle yapmıışmdır kesinBu yer cücesini açıktan yenemezsin entrkia olmalı Kösem sultan olarak görüyordur kendini @gözlemci bunu anlayıp yanına sokuldu sarayına yerleşen Turhan Sultan gibi ve içten fet edecek
bence intihar et o ka aşağılanıyorsun her gün dışlanıyorsunTurhan ben değil myidim Yine beni es geçmişsin
Sen öyle diyorsan öyle yapmıışmdır kesin
sen nesin sen de kösele sultansın
Hahah Aaa yok şuan görünüm olarak @gözlemci uyuyor çünkü bildiğimiz junior @xemrexxx olmuş birlitke gidip geliyorlar artık forumaTurhan ben değil myidim Yine beni es geçmişsin
evet @Forumdash la @Dosi nin forumdan çıkmasını bekliyoruz @gözlemci ile sonra senin gırtlağını keseceğiz suçu da @Harunnn60 ın üstüne atacağız kıskançlıktan yaptı diye
Benim seninle ortak olacağımı nereden çıkardın @Çiğdem- ile birlikte kesip @Harunnn60 a iftira edecez Böylelikle dost kazığı nasıl birşeymiş harunda tadına bakmış olacakevet @Forumdash la @Dosi nin forumdan çıkmasını bekliyoruz @gözlemci ile sonra senin gırtlağını keseceğiz suçu da @Harunnn60 ın üstüne atacağız kıskançlıktan yaptı diye
Ben Fatihi izlemeye zaten. Ben yokmuşum gibi davranınevet @Forumdash la @Dosi nin forumdan çıkmasını bekliyoruz @gözlemci ile sonra senin gırtlağını keseceğiz suçu da @Harunnn60 ın üstüne atacağız kıskançlıktan yaptı diye
Benim seninle ortak olacağımı nereden çıkardın @Çiğdem- ile birlikte kesip @Harunnn60 a iftira edecez Böylelikle dost kazığı nasıl birşeymiş harunda tadına bakmış olacak
Hahahah @Harunnn60 a sucu atmaya ne meraklısınız ayollevet @Forumdash la @Dosi nin forumdan çıkmasını bekliyoruz @gözlemci ile sonra senin gırtlağını keseceğiz suçu da @Harunnn60 ın üstüne atacağız kıskançlıktan yaptı diye
Ben Fatihi izlemeye zaten. Ben yokmuşum gibi davranın
ay neyse ben kaçtım güzellik uykusu saaim geldi arkadan konuşmayın böyle hortlarımHahahah @Harunnn60 a sucu atmaya ne meraklısınız ayoll
ay neyse ben kaçtım güzellik uykusu saaim geldi arkadan konuşmayın böyle hortlarım
Aaa daha dur bildirimleirne bakmadım kulağını çınlatıcam @xemrexxxBen Fatihi izlemeye zaten. Ben yokmuşum gibi davranın
Yok Jessi bitince dedim ya Neyse ben kaçtımAaa daha dur bildirimleirne bakmadım kulağını çınlatıcam @xemrexxx
Fatihi daha izlemedinmi ohaa @Forumdash
Konuşmaya daldık daha bildirimler var cevaplamam lazım cnm sen biraz mesaini uzatFazla takılma buralarda sen hadi iyi geceler
Güzel yorumlarınla gelYok Jessi bitince dedim ya Neyse ben kaçtım
Selam Fok balığı @destere Nice mutlu yaşlar diliyorum , iyi ki doğmuşsun iyi ki forumda bizlerlesin