batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
Bu çok farkı bir durum ama. Doğan Medyanın satılması sıradan bir kanalın satılması değil gibi bir olay değil kesinlikle. Keşke hangi yayın organları en azından onu bilseydik. Eğer hepsiyse 1.2 Milyar TLye ucuza gitmiş kesinlikle.Ntvspordan sonra kanal d ondan sonra da star olursa kimse şaşırmasın medyada kanalları başkaları alıyor d smartın da bein medyanın alacağı söyleniliyor![]()
1.2 Milyar DOLAR.Bu çok farkı bir durum ama. Doğan Medyanın satılması sıradan bir kanalın satılması değil gibi bir olay değil kesinlikle. Keşke hangi yayın organları en azından onu bilseydik. Eğer hepsiyse 1.2 Milyar TLye ucuza gitmiş kesinlikle.
Kanal D'yi yedirmem.Kızgın Siyah Beyaz Aşk fanları sosyal medyada kanal patronyarısı @Yiğitt'i topa tutuyor. #ArkandayızMaviTop
Haberde KanalD dahil CNNTurk öbür kanalları olduğu konuşuluyor ancak hepsimidir kesin bilinmiyorBu çok farkı bir durum ama. Doğan Medyanın satılması sıradan bir kanalın satılması değil gibi bir olay değil kesinlikle. Keşke hangi yayın organları en azından onu bilseydik. Eğer hepsiyse 1.2 Milyar TLye ucuza gitmiş kesinlikle.
https://m.ahaber.com.tr/gundem/2018/03/21/dogan-medya-grubu-satildi-1521648777/amp burda haber var1.2 Milyar DOLAR.
Kanal D'yi yedirmem.![]()
Payımı falan istemiyorum, yeter ki Kanal D satılmasın.1 Milyar Dolar bu kadar yer kaplıyormuş.@Yiğitt O oturan kadının yerini sen hak ettin.
Ekli dosyayı görüntüle 58764
artık çok geç gibiPayımı falan istemiyorum, yeter ki Kanal D satılmasın.![]()
Aslında satın alan kişi Katarlılar'mış. Şu Beın grubu mudur nedir. Öyle diyorlar yorumlarda baktım da.Baya ulaşmaya çalıştım ama ortalık çok karışık Doğan Medya'da. Az önce Fanatik Gazetesi çalışanlarına bildirilmiş, bu haber netleşmiş. Posta Gazetesi de aynı şekilde, çalışanlar bildirilmiş. Kanal D'den ulaşmaya çalıştım ama net bilgi alamadım, duyduğuma göre Kanal D elde kalmaya devam edecekmiş. Aynı şekilde Teve2, Doğan Kitap, BluTV de anlaşma dışıymış. Ne kadar doğru bilemiyorum, ulaşamadım oralara...
Hürriyet Gazetesi adına üzüldüm, en tarafsız gazete orasıydı. Her haberi oradan alırdım, aslında onun da satışına dair bir şeye ulaşamadım ama Aydın Doğan'ın siyasetten çekileceği konuşuluyor. Doğal olarak burası da elden gider.
Fanatik ve Posta'yı sattınız okey de gerisi kalsaydı bari. Hürriyet ve CnnTÜRK için üzgünüm doğrusu...
İnşallah öyledir, ona razıyım. Ama Demiören alırsa o sıkıntı... Ben ortak aldıklarını duydum. Yani Demiören üzerinden alınmış ama arkasında farklı bir sermaye (BeIN) var deniyor. Demiören'in bu kadar yüklü bir parayı vereceğini düşünemiyorum zaten, nereden bulacak bu kadar parayı da alacak?Aslında satın alan kişi Katarlılar'mış. Şu Beın grubu mudur nedir. Öyle diyorlar yorumlarda baktım da.![]()
İkisi ortakİnşallah öyledir, ona razıyım. Ama Demiören alırsa o sıkıntı... Ben ortak aldıklarını duydum. Yani Demiören üzerinden alınmış ama arkasında farklı bir sermaye (BeIN) var deniyor. Demiören'in bu kadar yüklü bir parayı vereceğini düşünemiyorum zaten, nereden bulacak bu kadar parayı da alacak?
Katar birilerinin 2.anavatanı bence çok da iyi değil.İnşallah öyledir, ona razıyım. Ama Demiören alırsa o sıkıntı... Ben ortak aldıklarını duydum. Yani Demiören üzerinden alınmış ama arkasında farklı bir sermaye (BeIN) var deniyor. Demiören'in bu kadar yüklü bir parayı vereceğini düşünemiyorum zaten, nereden bulacak bu kadar parayı da alacak?
Biz çöküşte değildik, Aydın Doğan'ın kafası esmiş ve satıyorum demiş. Kanal D daha her yerde zirveyi ele geçirecekti.CNN adına üzüldüm. 2 karşit görüşlü programlar yapılıyordu ve geceleri kanal gezerken güzel sohbet dönüyrdu ve dinliyordum.
Aydın Doğan yine tanıdık birine satmışStar'ı da eski ortagına satmıştı
Kanal D'ye müstehakBizle arasını bozmayacaktı. Ay yapım çöküşte derken @Yiğitt in klavyesi sürtçmüş
Neyse fazla kötülemeyeyim. Malum hükümete yakın isimle anlaşılmış belki yeni projeler yaparız yeni sezonda @Yiğitt tabi hala fanıysan kanalın sevin bu haberime
Sanırım Doğuş Medyası gibi küçülecekler? Dsmartta yeni kanallar acarlar. İnternete yönelirler. teve2yi atağa sokarlar filan. NTVsporu kapatan doğuş medya Star'ı satarsa şaşmam
Bu durumda yandaş medya %70 filan oldu heraldePutin'in seçimlerden aldiği oy oranı gibi
Başkanlık seçimlerinde ne olacak çok merak ediyorum
CB'nin rakibi nereye çıkacak? Hürriyeti aldılarsa eğer ahaber ve sabaha darbedir bu
Adamlar eski arşvleri toplayıp haber yapıyorlardı
Şimdi yandaş marka olacaği için haber de yapamayacaklar
![]()
Sen "fanlık" yaparken adamın kafasına fazla üflemişsin demekBiz çöküşte değildik, Aydın Doğan'ın kafası esmiş ve satıyorum demiş. Kanal D daha her yerde zirveyi ele geçirecekti.![]()
siyasetten kaynaklı diyorlar yada Ticari sıkıntı Pelinin yönettiği yıl 5 ay boyunca sıkıntı yaşadıyaBiz çöküşte değildik, Aydın Doğan'ın kafası esmiş ve satıyorum demiş. Kanal D daha her yerde zirveyi ele geçirecekti.![]()
Kanal D satılmayacak, içime öyle doğuyor. Yiğitt ve D aşkı bitmeyecek bence.Sen "fanlık" yaparken adamın kafasına fazla üflemişsin demek![]()