Doğan Medya Grubu Satıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kızgın Siyah Beyaz Aşk fanları sosyal medyada kanal patronyarısı @Yiğitt'i topa tutuyor. #ArkandayızMaviTop

Ntvspordan sonra kanal d ondan sonra da star olursa kimse şaşırmasın medyada kanalları başkaları alıyor d smartın da bein medyanın alacağı söyleniliyor:)
Bu çok farkı bir durum ama. Doğan Medyanın satılması sıradan bir kanalın satılması değil gibi bir olay değil kesinlikle. Keşke hangi yayın organları en azından onu bilseydik. Eğer hepsiyse 1.2 Milyar TLye ucuza gitmiş kesinlikle.

Bu çok farkı bir durum ama. Doğan Medyanın satılması sıradan bir kanalın satılması değil gibi bir olay değil kesinlikle. Keşke hangi yayın organları en azından onu bilseydik. Eğer hepsiyse 1.2 Milyar TLye ucuza gitmiş kesinlikle.
1.2 Milyar DOLAR.

Kızgın Siyah Beyaz Aşk fanları sosyal medyada kanal patronyarısı @Yiğitt'i topa tutuyor. #ArkandayızMaviTop
Kanal D'yi yedirmem. :A

Haberde KanalD dahil CNNTurk öbür kanalları olduğu konuşuluyor ancak hepsimidir kesin bilinmiyor:)

1 Milyar Dolar bu kadar yer kaplıyormuş. :A @Yiğitt O oturan kadının yerini sen hak ettin. :A

usd-1_billion_dollars-1,000,000,000_USD-v2.jpg

DOĞAN GRUBU'NDAN KAP AÇIKLAMASI GELDİ AMA ''SATIŞ İLAN EDİLMEDİ!''

İşte, o açıklama:

"Daha önce Kamuyu Aydınlatma Platformu ("KAP")'nda yer alan Özel Durum Açıklamalarımız vasıtasıyla; sermayesinde 0 oranında pay sahibi olduğumuz doğrudan bağlı ortaklığımız Hollanda'da mukim Hurriyet Invest B.V.'nin, sermayesinde %97,29 oranında pay sahibi olduğu Jersey'de mukim Trader Media East Ltd. ("TME")'nin dolaylı bağlı ortaklığı Rusya'da mukim Pronto Media Holding Yönetim Kurulu'nun 22.11.2017 tarihli Kararı ile; faaliyet gösterilen pazarlardaki rekabetin yoğunluğu ve operasyonel performansın istenen seviyede olmaması nedenleriyle bünyesinde faaliyet gösteren dijital platformların faaliyetlerinin durdurulmasına karar verildiğini kamuya duyurulmuştu.
Söz konusu faaliyetlerin durdurulmasının, finansal tablolarımız üzerindeki kesin etkileri hakkında bilgiler, en son kamuya açıklanan 01.01.2017-31.12.2017 hesap dönemine ait yıllık finansal raporumuz ve ilgili dipnotlarında detaylı olarak açıklanmıştır. Bugün itibariyle söz konusu süreçte kamuya açıklama yapılmasını gerektiren herhangi bir yeni gelişme bulunmamaktadır. Süreçle ilgili ayrıca özel durum açıklaması yapılmasını gerektirecek bir gelişme olması halinde ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak kamuoyu bilgilendirilecektir.
İşbu açıklama, bu konu ile ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'nun Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1) 23. maddesinin 7. fıkrası gereğince bilgilendirme amacıyla yapılan son ve nihai açıklamadır. Yukarıda bahsedildiği üzere gerekli bilgiler finansal raporumuzda ve ilgili dipnotlarında yer aldığından, bu kapsamda başkaca güncelleme açıklaması yapılmayacaktır."

Baya ulaşmaya çalıştım ama ortalık çok karışık Doğan Medya'da. Az önce Fanatik Gazetesi çalışanlarına bildirilmiş, bu haber netleşmiş. Posta Gazetesi de aynı şekilde, çalışanlar bildirilmiş. Kanal D'den ulaşmaya çalıştım ama net bilgi alamadım, duyduğuma göre Kanal D elde kalmaya devam edecekmiş. Aynı şekilde Teve2, Doğan Kitap, BluTV de anlaşma dışıymış. Ne kadar doğru bilemiyorum, ulaşamadım oralara...

Hürriyet Gazetesi adına üzüldüm, en tarafsız gazete orasıydı. Her haberi oradan alırdım, aslında onun da satışına dair bir şeye ulaşamadım ama Aydın Doğan'ın siyasetten çekileceği konuşuluyor. Doğal olarak burası da elden gider.

Fanatik ve Posta'yı sattınız okey de gerisi kalsaydı bari. Hürriyet ve CnnTÜRK için üzgünüm doğrusu...
Aslında satın alan kişi Katarlılar'mış. Şu Beın grubu mudur nedir. Öyle diyorlar yorumlarda baktım da. :)

Aslında satın alan kişi Katarlılar'mış. Şu Beın grubu mudur nedir. Öyle diyorlar yorumlarda baktım da. :)
İnşallah öyledir, ona razıyım. Ama Demiören alırsa o sıkıntı... Ben ortak aldıklarını duydum. Yani Demiören üzerinden alınmış ama arkasında farklı bir sermaye (BeIN) var deniyor. Demiören'in bu kadar yüklü bir parayı vereceğini düşünemiyorum zaten, nereden bulacak bu kadar parayı da alacak?

CNN adına üzüldüm. 2 karşit görüşlü programlar yapılıyordu ve geceleri kanal gezerken güzel sohbet dönüyrdu ve dinliyordum.

Aydın Doğan yine tanıdık birine satmış:A Star'ı da eski ortagına satmıştı:F

Kanal D'ye müstehak :A Bizle arasını bozmayacaktı. Ay yapım çöküşte derken @Yiğitt in klavyesi sürtçmüş:A Neyse fazla kötülemeyeyim. Malum hükümete yakın isimle anlaşılmış belki yeni projeler yaparız yeni sezonda @Yiğitt tabi hala fanıysan kanalın sevin bu haberime:F

Sanırım Doğuş Medyası gibi küçülecekler? Dsmartta yeni kanallar acarlar. İnternete yönelirler. teve2yi atağa sokarlar filan. NTVsporu kapatan doğuş medya Star'ı satarsa şaşmam:A

Bu durumda yandaş medya %70 filan oldu heralde:F Putin'in seçimlerden aldiği oy oranı gibi :A Başkanlık seçimlerinde ne olacak çok merak ediyorum:F CB'nin rakibi nereye çıkacak? Hürriyeti aldılarsa eğer ahaber ve sabaha darbedir bu:F Adamlar eski arşvleri toplayıp haber yapıyorlardı:A Şimdi yandaş marka olacaği için haber de yapamayacaklar:A

İnşallah öyledir, ona razıyım. Ama Demiören alırsa o sıkıntı... Ben ortak aldıklarını duydum. Yani Demiören üzerinden alınmış ama arkasında farklı bir sermaye (BeIN) var deniyor. Demiören'in bu kadar yüklü bir parayı vereceğini düşünemiyorum zaten, nereden bulacak bu kadar parayı da alacak?
İkisi ortak

Katar birilerinin 2.anavatanı bence çok da iyi değil. :A :A Ama belki siyasi anlamda değildi dizilerde programlara bir kalite gelir belki. :A

CNN adına üzüldüm. 2 karşit görüşlü programlar yapılıyordu ve geceleri kanal gezerken güzel sohbet dönüyrdu ve dinliyordum.

Aydın Doğan yine tanıdık birine satmış:A Star'ı da eski ortagına satmıştı:F

Kanal D'ye müstehak :A Bizle arasını bozmayacaktı. Ay yapım çöküşte derken @Yiğitt in klavyesi sürtçmüş:A Neyse fazla kötülemeyeyim. Malum hükümete yakın isimle anlaşılmış belki yeni projeler yaparız yeni sezonda @Yiğitt tabi hala fanıysan kanalın sevin bu haberime:F

Sanırım Doğuş Medyası gibi küçülecekler? Dsmartta yeni kanallar acarlar. İnternete yönelirler. teve2yi atağa sokarlar filan. NTVsporu kapatan doğuş medya Star'ı satarsa şaşmam:A

Bu durumda yandaş medya %70 filan oldu heralde:F Putin'in seçimlerden aldiği oy oranı gibi :A Başkanlık seçimlerinde ne olacak çok merak ediyorum:F CB'nin rakibi nereye çıkacak? Hürriyeti aldılarsa eğer ahaber ve sabaha darbedir bu:F Adamlar eski arşvleri toplayıp haber yapıyorlardı:A Şimdi yandaş marka olacaği için haber de yapamayacaklar:A
Biz çöküşte değildik, Aydın Doğan'ın kafası esmiş ve satıyorum demiş. Kanal D daha her yerde zirveyi ele geçirecekti. :(