Doğan Medya Grubu Satıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beklenen bir gelişme son dönemlerde kötü gidiyorlardı demek batmışlar :A

BluTV'nin bu anlaşmanın dışında kalacağı, Doğan Medya Grubu içerisinde kalmaya devam edeceği iddia ediliyor.

@Yiğitt bey sizi şöyle alalım. :A

oo2JxD.jpg

Baya ulaşmaya çalıştım ama ortalık çok karışık Doğan Medya'da. Az önce Fanatik Gazetesi çalışanlarına bildirilmiş, bu haber netleşmiş. Posta Gazetesi de aynı şekilde, çalışanlar bildirilmiş. Kanal D'den ulaşmaya çalıştım ama net bilgi alamadım, duyduğuma göre Kanal D elde kalmaya devam edecekmiş. Aynı şekilde Teve2, Doğan Kitap, BluTV de anlaşma dışıymış. Ne kadar doğru bilemiyorum, ulaşamadım oralara...

Hürriyet Gazetesi adına üzüldüm, en tarafsız gazete orasıydı. Her haberi oradan alırdım, aslında onun da satışına dair bir şeye ulaşamadım ama Aydın Doğan'ın siyasetten çekileceği konuşuluyor. Doğal olarak burası da elden gider.

Fanatik ve Posta'yı sattınız okey de gerisi kalsaydı bari. Hürriyet ve CnnTÜRK için üzgünüm doğrusu...

Baya ulaşmaya çalıştım ama ortalık çok karışık Doğan Medya'da. Az önce Fanatik Gazetesi çalışanlarına bildirilmiş, bu haber netleşmiş. Posta Gazetesi de aynı şekilde, çalışanlar bildirilmiş. Kanal D'den ulaşmaya çalıştım ama net bilgi alamadım, duyduğuma göre Kanal D elde kalmaya devam edecekmiş. Aynı şekilde Teve2, Doğan Kitap, BluTV de anlaşma dışıymış. Ne kadar doğru bilemiyorum, ulaşamadım oralara...

Hürriyet Gazetesi adına üzüldüm, en tarafsız gazete orasıydı. Her haberi oradan alırdım, aslında onun da satışına dair bir şeye ulaşamadım ama Aydın Doğan'ın siyasetten çekileceği konuşuluyor. Doğal olarak burası da elden gider.

Fanatik ve Posta'yı sattınız okey de gerisi kalsaydı bari. Hürriyet ve CnnTÜRK için üzgünüm doğrusu...
neden böyle bi satış söz konusu peki

Aydın Doğan'ın siyasetten çekilmeyi istediği konuşuluyor. Geçtiğimiz haftalarda Demirören ile biraraya gelmişler. Hala net bir açıklama yok hiçbir yerden...
haberleri kaldırsın Ozaman Acun gibi yapsın gerek yoktu Katardanda bahsediyorlar

Ntvspordan sonra kanal d ondan sonra da star olursa kimse şaşırmasın medyada kanalları başkaları alıyor d smartın da bein medyanın alacağı söyleniliyor:)