Adam kendinin farkına varamadı resmenAaa şu adamın izlediğim tek dizisi buydu @Forumdash başka böyle bir dizide değerlendiremedi adamı aşk dizilerinde harcadı
Adam kendinin farkına varamadı resmenAaa şu adamın izlediğim tek dizisi buydu @Forumdash başka böyle bir dizide değerlendiremedi adamı aşk dizilerinde harcadı
Son dizileri facia Kurt Seyit , Cesur Güzel falan onlar ne öyle .AAdam kendinin farkına varamadı resmen
Yanlış seçimler yaptı hep maalesefSon dizileri facia Kurt Seyit , Cesur Güzel falan onlar ne öyle .A
Prision Break mı ne oynayacaktı bakalımYanlış seçimler yaptı hep maalesef
Bu saatten sonra toparlar mı bilemiyorumPrision Break mı ne oynayacaktı bakalım
O dizinin yabancı versionunu izlememiştim Türk olursa bakabilirim ama bir ecünnü koyarlar yanınaBu saatten sonra toparlar mı bilemiyorum
Ecünnüsüz olmaz tabiO dizinin yabancı versionunu izlememiştim Türk olursa bakabilirim ama bir ecünnü koyarlar yanına
Kenanın dizisinde ön planda yoktu bakalımEcünnüsüz olmaz tabi
O başka bu başkaKenanın dizisinde ön planda yoktu bakalım
Asıl tarihi dizilerde olmayacak harem odaları sevmemO başka bu başka
Benim zaten namım var, hadsiz.
Parantezlerden sonra bu kelimeyi de ödünç aldım.
@xemrexxx sen misin?
kız 5 başlı yılan @mrt-06 ymış meğer beni taklit ederdi hep kendi gitti taklitçi sayım 5-6 oldu 😱 @Çiğdem- @Harunnn60
Seni taklit etmiyorum senden daha orjinal bir sen yaratıyorum buradakız 5 başlı yılan @mrt-06 ymış meğer beni taklit ederdi hep kendi gitti taklitçi sayım 5-6 oldu 😱 @Çiğdem- @Harunnn60
höst deve.ssSeni taklit etmiyorum senden daha orjinal bir sen yaratıyorum burada
kız 5 başlı yılan @mrt-06 ymış meğer beni taklit ederdi hep kendi gitti taklitçi sayım 5-6 oldu 😱 @Çiğdem- @Harunnn60
Seni taklit etmiyorum senden daha orjinal bir sen yaratıyorum burada
Aaa yalnız gözlemcininde hafta içi olmayıp hafta sonu gelmesiyle senin varlığının etkisi azaltıyor xemrexxx @eskicihöst deve.ss
eee her şeyin bir bedeli beni taklit ederse böyle engeller çıkar karşısınaAaa yalnız gözlemcininde hafta içi olmayıp hafta sonu gelmesiyle senin varlığının etkisi azaltıyor xemrexxx @eskici
Senden daha marjinal bir sen yarattığım için kıskanıyorsuneee her şeyin bir bedeli beni taklit ederse böyle engeller çıkar karşısına
Senden daha marjinal bir sen yarattığım için kıskanıyorsun
Ben orada emreye laf atmıştım ama oğlan yine anlamak istediği gibi alıp lafı kendine çıkarmış övgüyüeee her şeyin bir bedeli beni taklit ederse böyle engeller çıkar karşısına
Ben orada emreye laf atmıştım ama oğlan yine anlamak istediği gibi alıp lafı kendine çıkarmış övgüyü
bir xemrexxx olmak kolay değil senin laf atmana takılıp sana karşılık verip senin paçoz seviyene düşemem ama dimiSenden daha marjinal bir sen yarattığım için kıskanıyorsun
Tabi Korişcim kraliçem haklısınbir xemrexxx olmak kolay değil senin laf atmana takılıp sana karşılık verip senin paçoz seviyene düşemem ama dimi
İşte ne yaparsak yapalım kendine pay biçiyor 5 başlı yılanBen orada emreye laf atmıştım ama oğlan yine anlamak istediği gibi alıp lafı kendine çıkarmış övgüyü