Doğru dolaylı yoldan söylesem dahi işlemiyor işteHahah Aaa o tür kaos ortamlarında yazdıkların silindiği için sana katkısı olmaz ayoll boşuna kendini yorarsın![]()
![]()
![]()
Doğru dolaylı yoldan söylesem dahi işlemiyor işteHahah Aaa o tür kaos ortamlarında yazdıkların silindiği için sana katkısı olmaz ayoll boşuna kendini yorarsın![]()
![]()
![]()
Eğlence işte reyiz Çiğdem güldürür seni![]()
![]()
Kavga gürültüye gerek yok işte Allah ne verdiyse bizlerle iki goy goy ederDoğru dolaylı yoldan söylesem dahi işlemiyor işteYeni bir yol bulycam artık
![]()
Tamam anladık sen meleksin, hiç kavga etmiyorsun .sKavga gürültüye gerek yok işte Allah ne verdiyse bizlerle iki goy goy ederBu işin sırrı eğlenmek yanı gerisi kendiliğinden geliyor
![]()
![]()
![]()
Reyizi alıştırman lazım bu muhabbetlereKavga gürültüye gerek yok işte Allah ne verdiyse bizlerle iki goy goy ederBu işin sırrı eğlenmek yanı gerisi kendiliğinden geliyor
![]()
![]()
![]()
Reyizi alıştırman lazım bu muhabbetlere![]()
![]()
Hayatımda tek kavgamı Atatürk e küfüre kadar hakaret eden bir kızı yolarak yapmıstım 10 sene önce falanTamam anladık sen meleksin, hiç kavga etmiyorsun .s
Keşke video çekseydin, canım sıkıldığında moral olsun diye izlerdikHayatımda tek kavgamı Atatürk e küfüre kadar hakaret eden bir kızı yolarak yapmıstım 10 sene önce falanAtatürk e okadar gönülden bağlıyım ben bile dayanamadım oan
![]()
Kavga etmemen güzel bir şey ben de sevmem kavga eden insanları ama tabi hakedenleri de dövmek lazım iyi yapmışsınHayatımda tek kavgamı Atatürk e küfüre kadar hakaret eden bir kızı yolarak yapmıstım 10 sene önce falanAtatürk e okadar gönülden bağlıyım ben bile dayanamadım oan
![]()
Bir gün bunları konuşacağımızı bilse çekerdi herhaldeKeşke video çekseydin, canım sıkıldığında moral olsun diye izlerdik@eskici
Kavga etmemen güzel bir şey ben de sevmem kavga eden insanları ama tabi hakedenleri de dövmek lazım iyi yapmışsın![]()
Hahah Aaa liseli dönemleri youtube henüz yaygın değilKeşke video çekseydin, canım sıkıldığında moral olsun diye izlerdik@eskici
Sen 2 gün misafirim ol bi, seni samara olarak türkiyeye geri yollarımHahah Aaa liseli dönemleri youtube henüz yaygın değil![]()
Atatürk için olduğundan dolayı pişmanlık duymuyorum ama onun harici reelde olsun forumda olsun yada başka bir yerde eğlence dışında bir eşyimiz çok şükür olmadı![]()
Lise kavgasını da özellikle hiç sevmemHahah Aaa liseli dönemleri youtube henüz yaygın değil![]()
Atatürk için olduğundan dolayı pişmanlık duymuyorum ama onun harici reelde olsun forumda olsun yada başka bir yerde eğlence dışında bir eşyimiz çok şükür olmadı![]()
Lise kavgasını da özellikle hiç sevmem![]()
Aaa Alamanyaya misafir edersen geliriz @eskici sana eski püskü eşyalarından getirirSen 2 gün misafirim ol bi, seni samara olarak türkiyeye geri yollarım![]()
Eski püskü eşyaların değerini bilmiyorsun hiç
Ben eskici değilim malesefEski püskü eşyaların değerini bilmiyorsun hiç![]()
![]()
Bana kakalamaya çalışacağın başka eşyan kaldı mıBen eskici değilim malesef![]()
![]()
Gerçi leptobum taş devrinden kalma
Onu alıpta yenisini versen
![]()
![]()
![]()
Benim bildiğim eskici eski eşyayı alır yenisini verirBana kakalamaya çalışacağın başka eşyan kaldı mı![]()
![]()
Ben senin bildiğin eskicilerden değilim işte
Anlaşılan sen Holding patronu gibi bir şey sanıyorsun bunuBen senin bildiğin eskicilerden değilim işte![]()
![]()
Sanıyorsun derken işimin ne olduğunu biliyorum ben sanmak nedirAnlaşılan sen Holding patronu gibi bir şey sanıyorsun bunu![]()
![]()
![]()
Biri seni kandırmış yanıSanıyorsun derken işimin ne olduğunu biliyorum ben sanmak nedir![]()
![]()