Güzelliklere vesile olduysam ne mutluBirinci olmuşum yine
@Forumdash sana armağan ediyorum birinciliğimisenin vesilenle.
3. yılıma yakışan bir tablo yine![]()
![]()
![]()
İkinci kez mutlu etmişimdir umarımGüzelliklere vesile olduysam ne mutluTşklerrrr
![]()
Mutluluktan beni öldürmeye karar verdin galibaİkinci kez mutlu etmişimdir umarım![]()
hahahaMutluluktan beni öldürmeye karar verdin galibaBöyle mi yok olacaktım Allah'ım
![]()
Arada beklerim amahahahatamam 3. kez mutluluk yaşatmam. Fazla dozdan zehirlenirsin yoksa
![]()
Arada beklerim amahahahatamam 3. kez mutluluk yaşatmam. Fazla dozdan zehirlenirsin yoksa
![]()
Arada beklerim ama![]()
iki kere alıntılama ve bildirimide yapmak vardıda. Bugünlük yeterArada beklerim ama![]()
Yiğit dışında oek gözlük atan yok zaten
Güldürü çıkınca beğenenler kalmadıYiğit dışında oek gözlük atan yok zatenBence beğeniler yerine harikayı koy sen, yeni bir şey ekle demiyorum sadece değiştir
![]()
Onuda @xemrexxx 10 mesajından 9'unda tüm forumu etkilediği için tüm listeyi fethediyor mübarek.Güldürü çıkınca beğenenler kalmadı![]()
![]()
![]()
Harikayı boşver en iyisi olmamış listesi olur
Hahah Devri kapansa bile fakir ama gururlu bir beğeni var dı demek için ona devamHarikayı boşver en iyisi olmamış listesi olur![]()
![]()
Aslında harika ve olmamışı açsan sayfa sayısı 20'yi rahat görürdü de sen bilirsin. Olmamışla protesto ediyorum zatenHarikayı boşver en iyisi olmamış listesi olur![]()
![]()