Olmamış atan ellerin dert görmesin reyizAslında harika ve olmamışı açsan sayfa sayısı 20'yi rahat görürdü de sen bilirsin. Olmamışla protesto ediyorum zaten![]()
Olmamış atan ellerin dert görmesin reyizAslında harika ve olmamışı açsan sayfa sayısı 20'yi rahat görürdü de sen bilirsin. Olmamışla protesto ediyorum zaten![]()
Aslında harika ve olmamışı açsan sayfa sayısı 20'yi rahat görürdü de sen bilirsin. Olmamışla protesto ediyorum zaten![]()
Aaa bu olmamış olayına tavrımı biliyorsunuz siz de vazgeçin ayoll utanmıyormusunuz reel hayatta arkadasına tokat atrmaktan farkı yokOlmamış atan ellerin dert görmesin reyiz![]()
![]()
Olmamış atan ellerin dert görmesin reyiz![]()
![]()
Ne var, her yoruma katılacak değilim hem bir süre sonra bağımlılık yapıyorAaa bu olmamış olayına tavrımı biliyorsunuz siz de vazgeçin ayoll utanmıyormusunuz reel hayatta arkadasına tokat atrmaktan farkı yok![]()
![]()
![]()
Gözlüğe oranla tercih ederim gerçi benim gıcık olduğum şey gözlük kafana fırlatıyor gibi ve görüntüsüde gıcıkNe var, her yoruma katılacak değilim hem bir süre sonra bağımlılık yapıyor![]()
Aaa bu olmamış olayına tavrımı biliyorsunuz siz de vazgeçin ayoll utanmıyormusunuz reel hayatta arkadasına tokat atrmaktan farkı yok![]()
![]()
![]()
Olmamış iyidir rahatlatıyor insanıNe var, her yoruma katılacak değilim hem bir süre sonra bağımlılık yapıyor![]()
Mehmed'te sana attım galiba, fazla sövmemişsindir inş.Gözlüğe oranla tercih ederim gerçi benim gıcık olduğum şey gözlük kafana fırlatıyor gibi ve görüntüsüde gıcık![]()
![]()
@eskici
Hiç attığını görmedim reyizOlmamış iyidir rahatlatıyor insanı![]()
![]()
Nasıl görmedin ya herkese atıyorum benHiç attığını görmedim reyiz![]()
Nasıl görmedin ya herkese atıyorum ben![]()
Aaa gözlük mü atmıştınMehmed'te sana attım galiba, fazla sövmemişsindir inş.![]()
Nalaka
Espri yapma olmamışı yapıştırırım bak
Espri yapma olmamışı yapıştırırım bak![]()
![]()
Hahah Aaa o yaşta bir moruğun görme sorunu olur bol bol yakın gözlük uzak gözlük fırlatın gitsin ayollNalaka![]()
Al sana gözlükHahah Aaa o yaşta bir moruğun görme sorunu olur bol bol yakın gözlük uzak gözlük fırlatın gitsin ayoll![]()
![]()
![]()
Bu forumda yiğit dışında pek gözlük atan yok zaten.Hahah Aaa o yaşta bir moruğun görme sorunu olur bol bol yakın gözlük uzak gözlük fırlatın gitsin ayoll![]()
![]()
![]()
Bu forumda yiğit dışında pek gözlük atan yok zaten.![]()
Kel Amca beyi korudupuna göre yeğeni falan çıkarsan şaşırmam
Reyiz haklının tarafında olur her zamanKel Amca beyi korudupuna göre yeğeni falan çıkarsan şaşırmam![]()
![]()
![]()
Sorun değil bizim işte para çok
Sen çok zenginsin o zaman