Son bölüme bakamadım hala yarın gündüz bakayım bari akşama yeni bölüm zatenBiz Reyting için böyle oyunlar yapmayız
Bak bak yeni bölüm ikinci fragmanı efsane ona da bakarsın sonraSon bölüme bakamadım hala yarın gündüz bakayım bari akşama yeni bölüm zaten
Sıradanlaşmaya başladı biraz ama Çolak faktoru varBak bak yeni bölüm ikinci fragmanı efsane ona da bakarsın sonra
Derman da baya olay çıkaracak yeni bölümdeSıradanlaşmaya başladı biraz ama Çolak faktoru var
O kimdi ayollDerman da baya olay çıkaracak yeni bölümde
Son bölümde geldiyse daha bakmadım kıYeni girdi ya diziye görmedin mi
Önceki bölümlerde ismi geçiyordu ismini de mi duymadınSon bölümde geldiyse daha bakmadım kı
Aaa kendini görmediysem unutmuşumdur adını şu son bölüme hele bir bakayımda kimmiş neyin nesiymiş Yeni düşman gerekiyorduÖnceki bölümlerde ismi geçiyordu ismini de mi duymadın
Yeni bir düşman geldi bakalım neler yapacakAaa kendini görmediysem unutmuşumdur adını şu son bölüme hele bir bakayımda kimmiş neyin nesiymiş Yeni düşman gerekiyordu
Agah olayını reyting için ellerine yüzlerine bulaştırdılar İyi adam olunca tadı kaçtı onunYeni bir düşman geldi bakalım neler yapacak
Kötü adam olarak kalsa daha iyi reyting gelirdi aslındaAgah olayını reyting için ellerine yüzlerine bulaştırdılar İyi adam olunca tadı kaçtı onun
Yavuzun babası olması senaryo gereğidir ama ben ajan çıkmasını senaryoyu değiştirdiler diye düşünüyorum Kötü adam olarak babası kalmalıydıKötü adam olarak kalsa daha iyi reyting gelirdi aslında
Kalitesiyle adından çok söz ettirecek Ayrıca Bugra gürsoy dövüş dersleri aldı bu dizi için İzlemediğine pişman olucaksın @Aserat ın dalgasına maruz kalıcaksınZirveye oynayacağını hiç düşünmüyorum ama Söz ü geçebilirde bilemem
Aaaa yok Buğraya @Yiğitt baksın Ben İskenderin dövüş sahneleri için bakmak istiyordum diziyeKalitesiyle adından çok söz ettirecek Ayrıca Bugra gürsoy dövüş dersleri aldı bu dizi için İzlemediğine pişman olucaksın @Aserat ın dalgasına maruz kalıcaksın
Bir askerin babasının terörist çıkması ağır geldi herhalde toparlayamadılar ve değiştirdilerYavuzun babası olması senaryo gereğidir ama ben ajan çıkmasını senaryoyu değiştirdiler diye düşünüyorum Kötü adam olarak babası kalmalıydı
Çukur u geçmek için yapmışlardırBir askerin babasının terörist çıkması ağır geldi herhalde toparlayamadılar ve değiştirdiler
Zaten geçiyorlardı o aralarÇukur u geçmek için yapmışlardır