Ben sana yarın akşam bakıp bakmayacağini söylerim. Çukuru geç izlicemAaaa yok Buğraya @Yiğitt baksın Ben İskenderin dövüş sahneleri için bakmak istiyordum diziye
Ben sana yarın akşam bakıp bakmayacağini söylerim. Çukuru geç izlicemAaaa yok Buğraya @Yiğitt baksın Ben İskenderin dövüş sahneleri için bakmak istiyordum diziye
İlk bölümünü izleyecem bunun ama devamına ona göre karar veririm ama canlı Çukur u izle onu netten bakarsınBen sana yarın akşam bakıp bakmayacağini söylerim. Çukuru geç izlicem
Geçilmemek için ozaman korkmuşlardı geçildilerdeZaten geçiyorlardı o aralar
Bu dizi 20de başlayıp 22'de biter. Çukur 21:15'de başlarİlk bölümünü izleyecem bunun ama devamına ona göre karar veririm ama canlı Çukur u izle onu netten bakarsın
İzlemeyerek çok şey kaçırıyorsun vlla şuan boşuna yaşıyorsunNe Çukurmuş arkadaş
Bu diziyi izleyeceğime ölürüm daha iyiİzlemeyerek çok şey kaçırıyorsun vlla şuan boşuna yaşıyorsun
Ölüden farkın yok ozaman zombiBu diziyi izleyeceğime ölürüm daha iyi
Sen bu diziyi izleyerek zamanını boşa harcıyorsun yani boşa yaşıyorsunÖlüden farkın yok ozaman zombi
Hergün survivor izleyen birisi mi zamandan bahsediyor beeSen bu diziyi izleyerek zamanını boşa harcıyorsun yani boşa yaşıyorsun
Survivor yaşadığımızı hissettiriyor bizeHergün survivor izleyen birisi mi zamandan bahsediyor bee
Oyun oynuyorlar 1 kere yaptıklarını 30 dakıka aynısını yapıyorlar İlk yaptıklarına bakın sonra kapatın diğerleri hepsi kopyası zaten sonra birde sonuncuya bakarsınız kim kazanıyor bukadar basitSurvivor yaşadığımızı hissettiriyor bize
Ne alaka o zaman maç da izlemeyelim nasıl olsa hep aynı topun peşinde koşuyorlarOyun oynuyorlar 1 kere yaptıklarını 30 dakıka aynısını yapıyorlar İlk yaptıklarına bakın sonra kapatın diğerleri hepsi kopyası zaten sonra birde sonuncuya bakarsınız kim kazanıyor bukadar basit
Aaa maçı bende sevmiyorum ama yine farklı şey olabiliyor onlardaNe alaka o zaman maç da izlemeyelim nasıl olsa hep aynı topun peşinde koşuyorlar
Ama farklı Kişiler oynuyor sonuçta o yüzden izlenirAaa maçı bende sevmiyorum ama yine farklı şey olabiliyor onlarda
Survivor oyununda 12 tursa emsala 12 turun hepsinde aynı şeyin aynısını yapıyorlar Sizde oturup bakıyorsunuz
Döndürüp döndürüp aynı kişiler yarışıyor bee bozuk plak gibiAma farklı Kişiler oynuyor sonuçta o yüzden izlenir
İzlemeden yorum yapıyorsun gel bugün birlikte izleyelim gör bakalım nasıl güzel olduğunuDöndürüp döndürüp aynı kişiler yarışıyor bee bozuk plak gibi