Türk halkından bir tokat bekliyoruz
Kırgınlarımız kadar alamazmı ya ben güzel oranlar bekliyorum bu diziden
Türk halkından bir tokat bekliyoruz
İzlemeyeceģiz bu diziyiKırgınlarımız kadar alamazmı ya ben güzel oranlar bekliyorum bu diziden
İzlemeyeceģiz bu diziyi
Pazartesi en iyisi işte izle
Bu dizi Pazartesi olmamalıydı.
Evet bomba gibi geliyoruz. Haberim yokken seni sosyal medya admini yaptık? 8.güm ne de
Dizi hesabının hashtag'i ikide bir yanlış yazma gibi bir sorunu vardı ama neyse ki uyardık artık doğru yazmaya başladı.Evet bomba gibi geliyoruz. Haberim yokken seni sosyal medya admini yaptık? 8.güm ne de
İlk bölüme bak da gerisi kendiliğinden gelir zaten.İzlemeyi düşünmesem bile ilk bölüme bakacam
Ondan değil ama Söz'den çalabiliriz AB'de düşmeye başladı.Siz Çukur'dan seyirci çalmaya bakın.
günü kötü
Kötü düşünmeye gerek yok. Pazartesi izleyicisini avucunun içine alacak.Medyapımcığım'ın hemen hemen tüm dizileri tutuyor da Yasak Elma'yı bende beğenmedim. Bu dizi kesinlikle Perşembe veya Cuma günü yayınlanmalıydı. Yanlış günün kurbanı olacak gibime geliyor.
Evet son sezonda Kırgınlar'a attığı gibi.Türk halkından bir tokat bekliyoruz
Ay Yapım da sen izle diye dua ediyordu şimdi kahhrolacak.İzlemeyeceģiz bu diziyi
Ay hepiniz tutturmuşsunuz kötü diye. Güzel gün güzel.Bu dizi Pazartesi olmamalıydı.
Gün güzel de rakipler güzel değil.Ay Yapım da sen izle diye dua ediyordu şimdi kahhrolacak.
Ay hepiniz tutturmuşsunuz kötü diye. Güzel gün güzel.
Pazartesi en iyisi işte izle
Evet bomba gibi geliyoruz. Haberim yokken seni sosyal medya admini yaptık? 8.güm ne de
Zirveye oynayacağını hiç düşünmüyorum ama Söz ü geçebilirde bilememİlk bölüme bak da gerisi kendiliğinden gelir zaten.
Ondan değil ama Söz'den çalabiliriz AB'de düşmeye başladı.
Kötü düşünmeye gerek yok. Pazartesi izleyicisini avucunun içine alacak.
Evet son sezonda Kırgınlar'a attığı gibi.
Zirveyi alacak yakındaZirveye oynayacağını hiç düşünmüyorum ama Söz ü geçebilirde bilemem
Çukur u geçemez Vartolu Sadiş ile yüzleşecekZirveyi alacak yakında
Bir bitmedi şu yüzleşmeler beÇukur u geçemez Vartolu Sadiş ile yüzleşecek
Aaa biz de konu bitmez ayollBir bitmedi şu yüzleşmeler be
Hep uyduruyorsunuz işte seyirciyi kandırıyorsunuzAaa biz de konu bitmez ayoll
Aaa Vartolu yine ölecek mi diye bir fragman gelmişHep uyduruyorsunuz işte seyirciyi kandırıyorsunuz
Al işte bıkmadınız hep aynı şeyleri yapmaktanAaa Vartolu yine ölecek mi diye bir fragman gelmiş
Aaa siz de yapın ayoll Tolga Ölüyor mu diye Malum millet @Yiğitt in Çaylağını pek takmadılarAl işte bıkmadınız hep aynı şeyleri yapmaktan
Biz Reyting için böyle oyunlar yapmayızAaa siz de yapın ayoll Tolga Ölüyor mu diye Malum millet @Yiğitt in Çaylağını pek takmadılar