Aaa Sezenin şarkısını ilk dinledim güzelmişTebrikler Çiğdem aşkım, nice güzel ve bol mesajlara inşallah.
Kaliteli hediyelerin.
O Barış Arduçun yanında duran kıllı Hanzo da kim 😕😕😕
Aaa Sezenin şarkısını ilk dinledim güzelmişTebrikler Çiğdem aşkım, nice güzel ve bol mesajlara inşallah.
Kaliteli hediyelerin.
Nasıl kim? 😱Aaa Sezenin şarkısını ilk dinledim güzelmiş
O Barış Arduçun yanında duran kıllı Hanzo da kim 😕😕😕
Aaa ohaaa 😱😱😱 Vucudu çok çirkinmiş one öyle 2 yıl yıkanmamıs gibi duruyor kirli görünüyorNasıl kim? 😱
Söz dizisindeki Erdem komutanımız işte.
İşlev önemli bizim için, isterse Barış Arduç anadan doğma banyo yapmamış olsun.Aaa ohaaa 😱😱😱 Vucudu çok çirkinmiş one öyle 2 yıl yıkanmamıs gibi duruyor kirli görünüyor
Hahaha Aaa seni kısırlaştırmak lazım iyice zıvanadan çıktınİşlev önemli bizim için, isterse Barış Arduç anadan doğma banyo yapmamış olsun.
Farkındayım zıvanadan çıktığımın, profil resmimi gördükçe deli oluyorum.Hahaha Aaa seni kısırlaştırmak lazım iyice zıvanadan çıktın
Söz de olan ecünnüden iyidir bu kalsınFarkındayım zıvanadan çıktığımın, profil resmimi gördükçe deli oluyorum.
Yeni biri bulurum yakında, Meriç Aral'ı baya profil yaptım zaten. Değişiklik şart oluyor.Söz de olan ecünnüden iyidir bu kalsın
Boşuna elit sıvacı demiyorum sana @MasacRE- E DE kütük demem gibi Sevmeme rağmen Duman hediye ettim utanır inş ama Kütük sonucta
Senin sayende olmuş etiket @kerem
@Harunnn60 Özel
Sağol canım Hani diyorsun ya hep kötüleri görüyorsun iyi mesajlarımızı görmüyorsun diye gördüm bak bu sefer.
Ben bu gifi çok seviyorum. O yüzden sana armağan hediyorum.
@Sherlock etiket olayını kıskanmış bu arada.
Değiştir ama erkek koy Yamacın şu çıplak fotosunu düşünürsen atarım sana Parlak takımında çekmiştimya @YiğittYeni biri bulurum yakında, Meriç Aral'ı baya profil yaptım zaten. Değişiklik şart oluyor.
Özlettim dimi.Değiştir ama erkek koy Yamacın şu çıplak fotosunu düşünürsen atarım sana Parlak takımında çekmiştimya @Yiğitt
@Harunnn60 Aaa çok teşekkürler cnm Evet sende öyle sevgi dolusun
Aaa özlettin vlla Senin sohbetlerinde ayrı keyif verici oluyorÖzlettim dimi.
Yani bizim sohbetler ayrı keyif vermiyor mu demeye geliyorsun Çiğdem hanımAaa özlettin vlla Senin sohbetlerinde ayrı keyif verici oluyor
Hhahaha herkesin farkı başka tabi ama @Harunnn60 kıskanılsın birazda zararı olmazYani bizim sohbetler ayrı keyif vermiyor mu demeye geliyorsun Çiğdem hanım
Harun'u da senden kıskanmaya başlayacam bak.
Hep o mu kıskanacak biraz da kıskanılmak neymiş öğrensin diyorsun yaniHhahaha herkesin farkı başka tabi ama @Harunnn60 kıskanılsın birazda zararı olmaz
Hahaha Aaa evet birazda onu şımartalım kayışları yerinde dursun @Harunnn60Hep o mu kıskanacak biraz da kıskanılmak neymiş öğrensin diyorsun yani
Sübliminal mesajların efsane.
Kaç yıllık üyesin, kendin geçememişsin bi tosbağayı. Anca @Çiğdem- geçer zaten, sen de olmayacak hayaller kur.
'İtici' diye okudum, "aa, aynı sen" deyip lafı yapıştıracaktım.))
Tebrik ederim Çiğdem hanım.) Nice 90.000'lere.)
@Çiğdem- tebrikler gızz nice mesajlara o çenene nazar değmesin inşallah
Ortakca çok sevdiğimiz mustafa sandal şarkısını armağan ediyorum
Masaüstü görüntüsü yapta gözün kadın görsün
@Çiğdem- ablamız sağlam bir ablamızdı. Mesaj yazmasını, çok mesaj yazmasını bilirdi, mesela ben bilmem. Çok gülerdi, ben gülmem. Forumdaki arkadaşlar abla bana bu kadar mesaj yazmanın taktiğin ver derdi o sırtını dönerdi, ben dönmem. @destere Çiko beni yanına al derdi o dalga geçerdi, ben geçmem. Çiğdem ablamız sevdiğimiz bir ablamızdı ama mesajı da bir tuhaf yazardı, ne nokta ne virgül hiç bir şeye bakmazdı, ben bakarım! Bende tüm imla kuralları olması gerektiği gibidir herkes istediği kadarını görür. Daha devam ederdim de neyse bu kadarı yeterlidir heralde.
Nice güzel mesajlar diliyorum Çiko. Sabah sabah bu sahne aklıma geldi niyeyse bu kutlama mesajının üstüne daha bir şey denemez sanırım. Al hediye olarak da onu vereyim.
Ecünnülerin baş düşmanı olan @Çiğdem- ecünnülere söve söve 90.000 mesajı devirmiş. Bu muazzam başarıdan ötürü kendisini tebrik ediyorum.
Hediye olarak verebileceğim sincap resmi kalmadığı için hediyen Çukur'dan geliyor:
Of bıktık senin şu kulüplerinden ya, 100 bin olmadan hediye mediye yok sana
Tebrikler aşkımmmm Nice minnoş mesajlara, mobil olduğum İçin hediye veremiyorum en büyük hediyeyi kendim olarak görüyorum @Çiğdem-
ay yine geldi black friday Hiç biri etiketi de yapamamissinla yanlış kişiyi tebrik ediyorsunuz burada tebrik edilmesi gereken kişi benim, ben hogathaya o ka laf atmasam ; duygusal ve fiziksel şiddet uygulayarak @destere ile aralarında aşk doğmasına sebep olmasam ; @Dosi @vadikızı ve önceki cadolozlarla yarış içine sokmasam; memeli oğlan fotolarına etiketleyip @Ahmed ve @Thequeer den önce oğlanları kapmasını sağlamasam ; dirilişine cwsine laf etmesem bu cadoloz şimdi böyle @Aserat gibi @xBUGRAx gibi @ozmoturk gibi sıradan bir mesaj sayısında kalacaktı; asıl tebrik edilmesi gereken benim bu işe yaramaz sıska çirkin şeye 90 bin mesaj yazdırıp baş cadoloz yaptım