Çiğdem- 90.000'ler Kulübünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kerem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kerem

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
28,894
Puanı
1,060
re-simli.blogspot.com_simli_isimler_cigdem.png

Forumumuzun geveze, tatlı cadı bir o kadar da komik ve eğlenceli kısacası olmazsa olmaz dediğimiz dişi üyemiz @Çiğdem- an itibariyle 90.000 mesaja ulaştı. :Z

Kendisini tebrik ediyor ve daha nice 90.000 mesajlara ulaşmasını temenni ediyorum. :A:bhr:

Hediyelerim;
Çukur'un en sevdiğin ikilisi gelsin. :A
s-63f24ab8c3020abebc374e2d322ddd3527a03304.gif

Geçen gün gizlice birşeyler yerken paparazilere görüntü vermişsin :A:A Çok tatlı :bhr:
komik_resim_7.jpg

Son düzenleme:
Tebrikler @Çiğdem- aslında sana hediye vermemek gerek ama aramızdaki tek kan bağımız bu :A
Geceleri artık yalnızlık çekmeyeceksin:A Çok edepsizce oldu k.bakma @destere :A
go-back-gallery-for-it-is-your-birthday-supernatural-supernatural-body-pillow-l-c9dd4f15c691c50f.jpg

Tebrikler @Çiğdem- aslında sana hediye vermemek gerek ama aramızdaki tek kan bağımız bu :A
Geceleri artık yalnızlık çekmeyeceksin:A Çok edepsizce oldu k.bakma @destere :A
go-back-gallery-for-it-is-your-birthday-supernatural-supernatural-body-pillow-l-c9dd4f15c691c50f.jpg
Farkedince uyumaktan vazgeçtim değerimi bil. :A Hediyeleri beğenmene sevindim. Konuyu güzel yapmışımdır inş :bhr: Çok kötü demi itiraf et :F
Aaa evet uyuyacam demiştin teşekkürler cnm yok konun gayet güzel kötü falan değil düşünmen öncelik yeter :bhr:

Aaa olurmu çok kan bağımız var teşekkler @Forumdash bilmeden kalbini kırdıysam kusuruma bakma değer verdiğim bir üyesin :bhr:

Aaa evet uyuyacam demiştin teşekkürler cnm yok konun gayet güzel kötü falan değil düşünmen öncelik yeter :bhr:

Aaa olurmu çok kan bağımız var teşekkler @Forumdash bilmeden kalbini kırdıysam kusuruma bakma değer verdiğim bir üyesin :bhr:
Kendini kötü hissetmene gerek yok şaka yaptiğimi anlaman lazım :bhr: Alınacağim en son kişi bile değilsin:X

Şimdiden eklemem gereken birşey varsa söyle de millet yarın tam görsün bari :A

Hediyelerini beğenmene sevindim. Senin için özenle seçildiler (2 dakikada buldu) :A

Şimdiden eklemem gereken birşey varsa söyle de millet yarın tam görsün bari :A

Hediyelerini beğenmene sevindim. Senin için özenle seçildiler (2 dakikada buldu) :A
Aaa yok eksik bir şey :A Zaten çok süslü püslü olmasına bakmıyorum düşünüp açmanız yeter @destere beyin bir konumu açması vardı onu görsen ne demek istediğimi anlarsın
:A :A :A

Lucinin son böümü güzel başladi :A İzle hemen:X
Onada bakarım bir ara ben sizi geçmiştim 15 yorumlamıstım hemen 17 olmus 2 bölüm eksik :F

Tatlım 90.000 ler kulübüne girişin hayırlısı olsun,çok seviceğini düşündüğüm hediyelerin,tepe tepe kullan:F:F
ufaktefekcinayetler.jpg

s-744217b5c56da6882a2f409303ad42f87636d580.webp

Bu @Çiğdem- de sürekli bir kulüplere giriyor, sürekli hediye verip kutluyoruz. :A Kız Çiko biraz yavaş sakin ol, sayende hediye kalmayacak ortalıkta. :A

@Çiğdem- tebrikler gızz nice mesajlara o çenene nazar değmesin inşallah:D

Ortakca çok sevdiğimiz mustafa sandal şarkısını armağan ediyorum:D

Aaa yok eksik bir şey :A Zaten çok süslü püslü olmasına bakmıyorum düşünüp açmanız yeter @destere beyin bir konumu açması vardı onu görsen ne demek istediğimi anlarsın
:A :A :A

Onada bakarım bir ara ben sizi geçmiştim 15 yorumlamıstım hemen 17 olmus 2 bölüm eksik :F
Gördüm onu. Kendi konumu avutmam için iyi prim vermiş. :A