Bazende 10 11 gibi akşam geliyor ben yetişemiyorum yanı erkende gelse geçte bana uymuyorGelip burada tek başına ne zevk alıyor acaba![]()
![]()
Bazende 10 11 gibi akşam geliyor ben yetişemiyorum yanı erkende gelse geçte bana uymuyorGelip burada tek başına ne zevk alıyor acaba![]()
![]()
Önceden ayarlayın artık gelme saatleriniziBazende 10 11 gibi akşam geliyor ben yetişemiyorum yanı erkende gelse geçte bana uymuyor@destere @Forumdash
Bir ara hep aynı anda geliyorduk @Harunnn60 şüphelendi şimdi oyüzden ayrı takılıyoruz birazÖnceden ayarlayın artık gelme saatlerinizi![]()
![]()
Yeter bu kadar ayrı takılmak sizeBir ara hep aynı anda geliyorduk @Harunnn60 şüphelendi şimdi oyüzden ayrı takılıyoruz biraz![]()
![]()
@Forumdash
Ben olmayınca sohbet ortamı bitik çevremizide konusturuyoruz halıyle![]()
Ama bu @destere işin suyunu kaçırdı![]()
gölü kuruttu hogatha artık taş işe yaramıyorGöle atılan taşın yarattıgı dalga gibisin![]()
Dün ugramamiş hiçHiçbir bildirimi yoktu
![]()
Sonra da bize trip atıyor neden yokuz diye![]()
![]()
dün hiç uğramadım hogathaya kanmayınSanırım dün sabah gelmişte gece oda benim gibi gelememişBu sabah gelir zamanlama olayını abarttı
![]()
@eskici de herkes gibi venfaatçı olmuş ayollkendimi 1. yapmak isterken ben@Çiğdem-
Hahahah Aaa bir de övünüyorsun yokum diye bence dikkat çekmeye yanı onu özlememizi sağlamaya çalısıyorgölü kuruttu hogatha artık taş işe yaramıyordalğa yerine çıt diye bir ses çıkıyor belli belirsiz
dün hiç uğramadım hogathaya kanmayınyok sabah uğramışımda falanmışta filanmış hepsi yalan
) uğrasam mutlaka benimde haberim olurdu
![]()
Niye adamı kendisini anlatırken kendisinden "o" diye bahsediyorsun@eskici de herkes gibi venfaatçı olmuş ayoll![]()
![]()
Hahahah Aaa bir de övünüyorsun yokum diye bence dikkat çekmeye yanı onu özlememizi sağlamaya çalısıyor![]()
![]()
@Forumdash @eskici
kendimi 1. yapmak isterken ben@Çiğdem-
Ne menfaati ayoll olmamış daha çok atılıyor diye dedim ben@eskici de herkes gibi venfaatçı olmuş ayoll![]()
![]()
Hahahah Aaa bir de övünüyorsun yokum diye bence dikkat çekmeye yanı onu özlememizi sağlamaya çalısıyor![]()
![]()
@Forumdash @eskici