O daha ilgi görür ama forumda tek kullanmayan üye oldum için öyle konu açamam bana yakışmaz hit içinSen kapat en iyisi bu konuyu olmamış listesi aç
Geçen gün @xemrexxx melununu olmamış yağmuruna tutturdumO daha ilgi görür ama forumda tek kullanmayan üye oldum için öyle konu açamam bana yakışmaz hit için
Aaaa şimdi gördüm Ben durum güncellemelerine hiç dikkat etmiyorum gözüme çarparsaOna haddini bildirdim o yüzden kudurdu Evet dün gece forumda tek kaldım ve bir durum güncellemesi paylaştım görmedin mi
Ona haddini bildirdim o yüzden kudurdu Evet dün gece forumda tek kaldım ve bir durum güncellemesi paylaştım görmedin mi
Dün 2ye kadar burdaydım Ama forumda ses soluk yoktuAaaa şimdi gördüm Ben durum güncellerine hiç dikkat etmiyorum gözüme çarparsa
Ozaman kusurumuza bakma yalnız bırakmısız seni 😳😳😳 @destere @Forumdash
Önemli değil ben de kaçtım zaten kimse olmayıncaAaaa şimdi gördüm Ben durum güncellerine hiç dikkat etmiyorum gözüme çarparsa
Ozaman kusurumuza bakma yalnız bırakmısız seni 😳😳😳 @destere @Forumdash
Uyukluyordun kesin görmedim seniDün 2ye kadar burdaydım Ama forumda ses soluk yoktu
Önemli değil ben de kaçtım zaten kimse olmayınca
Uyukluyordun kesin görmedim seni
Ben olmayınca sohbet ortamı bitik çevremizide konusturuyoruz halıyleDün 2ye kadar burdaydım Ama forumda ses soluk yoktu
Göle atılan taşın yarattıgı dalga gibisinBen olmayınca sohbet ortamı bitik çevremizide konusturuyoruz halıyle
Ama bu @destere işin suyunu kaçırdı
Listeye hiç bakmadım ya güldürü çıktı beğeni bozuldu ama tebrik ederim gerçekten büyük başarı
Onun gelmeye niyeti yok herhaldeBen olmayınca sohbet ortamı bitik çevremizide konusturuyoruz halıyle
Ama bu @destere işin suyunu kaçırdı
Listeye hiç bakmadım ya güldürü çıktı beğeni bozuldu ama tebrik ederim gerçekten büyük başarı
Onun gelmeye niyeti yok herhalde
Sabah gelir bizim uyumamızı bekliyorGöle atılan taşın yarattıgı dalga gibisin
Dün ugramamiş hiç Hiçbir bildirimi yoktuSabah gelir bizim uyumamızı bekliyor
Sonra da bize trip atıyor neden yokuz diyeSabah gelir bizim uyumamızı bekliyor
Sonra da bize trip atıyor neden yokuz diye
Sanırım dün sabah gelmişte gece oda benim gibi gelememiş Bu sabah gelir zamanlama olayını abarttıDün ugramamiş hiç Hiçbir bildirimi yoktu
Gelip burada tek başına ne zevk alıyor acabaSanırım dün sabah gelmişte gece oda benim gibi gelememiş Bu sabah gelir zamanlama olayını abarttı