Sen kapat en iyisi bu konuyu olmamış listesi aç
O daha ilgi görür ama forumda tek kullanmayan üye oldum için öyle konu açamam bana yakışmaz hit içinSen kapat en iyisi bu konuyu olmamış listesi aç![]()
![]()
Geçen gün @xemrexxx melununu olmamış yağmuruna tutturdumO daha ilgi görür ama forumda tek kullanmayan üye oldum için öyle konu açamam bana yakışmaz hit için![]()
![]()
![]()
Aaaa şimdi gördümOna haddini bildirdim o yüzden kudurduEvet dün gece forumda tek kaldım ve bir durum güncellemesi paylaştım görmedin mi
![]()
![]()
Ona haddini bildirdim o yüzden kudurduEvet dün gece forumda tek kaldım ve bir durum güncellemesi paylaştım görmedin mi
![]()
![]()
Dün 2ye kadar burdaydımAaaa şimdi gördümBen durum güncellerine hiç dikkat etmiyorum gözüme çarparsa
Ozaman kusurumuza bakma yalnız bırakmısız seni 😳😳😳 @destere @Forumdash
Önemli değil ben de kaçtım zaten kimse olmayıncaAaaa şimdi gördümBen durum güncellerine hiç dikkat etmiyorum gözüme çarparsa
Ozaman kusurumuza bakma yalnız bırakmısız seni 😳😳😳 @destere @Forumdash
Uyukluyordun kesin görmedim seniDün 2ye kadar burdaydımAma forumda ses soluk yoktu
![]()
Önemli değil ben de kaçtım zaten kimse olmayınca
Uyukluyordun kesin görmedim seni![]()
![]()
Ben olmayınca sohbet ortamı bitik çevremizide konusturuyoruz halıyleDün 2ye kadar burdaydımAma forumda ses soluk yoktu
![]()
Göle atılan taşın yarattıgı dalga gibisinBen olmayınca sohbet ortamı bitik çevremizide konusturuyoruz halıyle![]()
Ama bu @destere işin suyunu kaçırdı![]()
Listeye hiç bakmadım ya güldürü çıktı beğeni bozuldu
Onun gelmeye niyeti yok herhaldeBen olmayınca sohbet ortamı bitik çevremizide konusturuyoruz halıyle![]()
Ama bu @destere işin suyunu kaçırdı![]()
Listeye hiç bakmadım ya güldürü çıktı beğeni bozuldu![]()
ama tebrik ederim gerçekten büyük başarı
Onun gelmeye niyeti yok herhalde![]()
![]()
Sabah gelir bizim uyumamızı bekliyorGöle atılan taşın yarattıgı dalga gibisin![]()
Dün ugramamiş hiçSabah gelir bizim uyumamızı bekliyor![]()
![]()
![]()
Sonra da bize trip atıyor neden yokuz diyeSabah gelir bizim uyumamızı bekliyor![]()
![]()
![]()
Sonra da bize trip atıyor neden yokuz diye![]()
![]()
Sanırım dün sabah gelmişte gece oda benim gibi gelememişDün ugramamiş hiçHiçbir bildirimi yoktu
![]()
Gelip burada tek başına ne zevk alıyor acabaSanırım dün sabah gelmişte gece oda benim gibi gelememişBu sabah gelir zamanlama olayını abarttı
![]()