O gideli 1 ay oldu.![]()
Sakatlanıp bıraktı o kanka![]()
yazmana gerek yoktu. Gülme yeterliydi
Siz erkeklerin ağzında bakla ıslanmıyor
Analiz iptal
Ekli dosyayı görüntüle 58654
Ekli dosyayı görüntüle 58655
Herkes öğrendi eskici de eksik kalmasın dedim
Iyi bari süsleyip püsleyecem ozamanHerkes öğrendi eskici de eksik kalmasın dedimHem sadece konuyu biliyoruz iptal etme, içinde neler olacak onu kimse bilmiyor
![]()
Acun birde reklam mı yapıyorDokunulmazlığı kesin Gönüllüler kazandı, All Star karıştı.Bugün baya eğlenceli olacak anlaşılan.
Akşama konuda buluşalım.
@eskici @MasacRE- @S.G.A.T. @Billy Kane @HachiKo @dreamy @sokak sanati @papuleoo
Oha Melih devam edemeyecekmişDokunulmazlık oyunu baya erken başladı, anlaşılan bu bölüm ortalık baya karışacak.@eskici
Acun Nagihan olayını gayet iyi açıkladı benceBüyük şok oldum su an.Bence iyiydi, kalmalıydı. Üzüldüm. @MasacRE-
Fragman baya kısaydı ve yanlış anlamamız normaldi. Dediğin gibi iyi açıkladı.Acun Nagihan olayını gayet iyi açıkladı bence![]()
Bakalım şimdi neler olacakFragman baya kısaydı ve yanlış anlamamız normaldi. Dediğin gibi iyi açıkladı.
Nagi, Gönüllüler takımına geçti.
Sema ve Nagi tartışması gösterilmedi.Bakalım şimdi neler olacak![]()
Sonda olacak galiba ama kim kazanır ben de bilemedimSema ve Nagi tartışması gösterilmedi.Fragmanı bi daha izledim de anlayamadım kimin kazandığını yine.
Oha Melih devam edemeyecekmiş![]()
Yeni açtım olay kısmı kaçırmışım, neyse sonra bakarım oraya nettenBüyük şok oldum su an.Bence iyiydi, kalmalıydı. Üzüldüm. @MasacRE-
Melih'in yerine Nagi geçti işteYeni açtım olay kısmı kaçırmışım, neyse sonra bakarım oraya nettenMelih gittiyse Turabi gönüllülere ben All Star'a o zaman
![]()
![]()
Yakışıklı kadrosu boşaldı, kalın dudaklım gitti.Yeni açtım olay kısmı kaçırmışım, neyse sonra bakarım oraya nettenMelih gittiyse Turabi gönüllülere ben All Star'a o zaman
![]()
![]()
Melih'in yerine Nagi geçti işteSema Birsen'i yendi
![]()
Melih'in yerine geçti şeklinde mi açıklandı Nagihan?2-0 All Star önde.
Yakışıklı kadrosu boşaldı, kalın dudaklım gitti.![]()