Da Almanyada tercüman olmak istiyorsan en az 6 dil bilmen lazım. Benim toplasan 4 dilim varHem dil öğrenmek hiç benlik değil. Sen kariyere atıldın mı bu arada
![]()
Dizi hem Türkiye, hem Dünya gündeminde. İmkanı yok sert düşüş yaşamasının. En fazla 18 reytinge düşer, 18 reytinge de düşüş diyemeyiz.Çarşamba gününde hala 6-7 reytinglik boşluk var, Börü ondan faydalanır. Etkilerse Diriliş'i etkiler bence.
![]()
Mustafa gittikçe sinir bozucu oluyor![]()
Akşam yoksun yanı![]()
Dizi senaryo kapsamında aşırı kıskaca girecek diyorum ben çok kısa süre sonra nasıl ilerleyecek gerçekten merak ediyorum.
Ne stadı dizi birkaç bölüme İstanbul'a geçecek![]()
Akılları yoksa geçerler.
Sanki kalite düşüyor günden güne![]()
ilk 4 bölüm efsaneydi ama zamanla tempo da kalite de düşüyor gibi
![]()
Biz bu kadar çokmuydukEzik mercan intihar mı etmiş
![]()
20 reyting ortalamayla gidiyor dizi.Daha bu diziyi izleyip Diriliş'i izlediğini iddia edenler de var.
Anlamıyoruz sanki.
![]()
Oooo fragman iyiymiş Mercan hamlesini iyi akıl etmişler diziyi biraz daha ayakta tutacaktır bence![]()
Ben dün tekrarını izledim gayet güzel bir bölümdü bana hiç kıskaca yada tıkanacakmış gibi
gelmiyo bakalım neler olacak![]()
Dizi hızla durgunlaşıyor.
Hep diyorum şu Nefesin şiddet gördüğü bölümleri falan baya uzatmaları lazımdı 1-2 bölümde hemen kaçırılma falan tüm olay işlendi. Şimdi ise durgun bi hale geldi.
forumumuzun iflah olmaz dişileri @Çiğdem- @Dosi ve @vadikızı hakkındaki görüşümüzü asiyeden dinlemek için tıklayın
not: son 30 saniye de @destere @Çiğdem- çiftine karşı bakış açımı anlatıyor @Harunnn60 sevecektir