ATV Sen Anlat Karadeniz - Dizi Yorumları

Da Almanyada tercüman olmak istiyorsan en az 6 dil bilmen lazım. Benim toplasan 4 dilim var :A Hem dil öğrenmek hiç benlik değil. Sen kariyere atıldın mı bu arada :D

Dizi hem Türkiye, hem Dünya gündeminde. İmkanı yok sert düşüş yaşamasının. En fazla 18 reytinge düşer, 18 reytinge de düşüş diyemeyiz. :A Çarşamba gününde hala 6-7 reytinglik boşluk var, Börü ondan faydalanır. Etkilerse Diriliş'i etkiler bence. :A

Mustafa gittikçe sinir bozucu oluyor:A:A

Akşam yoksun yanı :Z:Z:Z

Dizi senaryo kapsamında aşırı kıskaca girecek diyorum ben çok kısa süre sonra nasıl ilerleyecek gerçekten merak ediyorum.

Ne stadı dizi birkaç bölüme İstanbul'a geçecek :F

Akılları yoksa geçerler.

Sanki kalite düşüyor günden güne :A :A ilk 4 bölüm efsaneydi ama zamanla tempo da kalite de düşüyor gibi :A

Biz bu kadar çokmuyduk:X Ezik mercan intihar mı etmiş :Z

20 reyting ortalamayla gidiyor dizi. :A Daha bu diziyi izleyip Diriliş'i izlediğini iddia edenler de var. :A Anlamıyoruz sanki. :A:A

Oooo fragman iyiymiş Mercan hamlesini iyi akıl etmişler diziyi biraz daha ayakta tutacaktır bence :A

Ben dün tekrarını izledim gayet güzel bir bölümdü bana hiç kıskaca yada tıkanacakmış gibi
gelmiyo bakalım neler olacak:D

Dizi hızla durgunlaşıyor.
Hep diyorum şu Nefesin şiddet gördüğü bölümleri falan baya uzatmaları lazımdı 1-2 bölümde hemen kaçırılma falan tüm olay işlendi. Şimdi ise durgun bi hale geldi.

forumumuzun iflah olmaz dişileri @Çiğdem- @Dosi ve @vadikızı hakkındaki görüşümüzü asiyeden dinlemek için tıklayın:A

not: son 30 saniye de @destere @Çiğdem- çiftine karşı bakış açımı anlatıyor @Harunnn60 sevecektir:A @Aserat @xBUGRAx @Thequeer @cookies

forumumuzun iflah olmaz dişileri @Çiğdem- @Dosi ve @vadikızı hakkındaki görüşümüzü asiyeden dinlemek için tıklayın:A

not: son 30 saniye de @destere @Çiğdem- çiftine karşı bakış açımı anlatıyor @Harunnn60 sevecektir:A @Aserat @xBUGRAx @Thequeer @cookies

Yine yaptığın tespitlerle ortalığı karıştırıyorsun. :A
Bu haftanında palyaçosu seçilmesi lazım :A :A :A @eskici @gözlemci

ayol işte hepsi beni taklit ederek forumun en ASİL en ENTRİGAN en KOMİK üyesi sıfatını doldurmaya çalışıyor ama hepsini topla benim yarım etmiyor:A
Herşeyini taklit etseler bile sendeki o gıcıklığı taklit edemiyorlar bazı şeyler doğuştan olmalı :A :A :A

Herşeyini taklit etseler bile sendeki o gıcıklığı taklit edemiyorlar bazı şeyler doğuştan olmalı :A :A :A
her-duruma-uyacak-10-koris-tepkisi_130894771205397644.gif