Senin gozlerin ve algilarin bozuk.sdOğlanlara sulanıyor işte sen yanlış anlıyorsun![]()
Senin gozlerin ve algilarin bozuk.sdOğlanlara sulanıyor işte sen yanlış anlıyorsun![]()
Algıcı sensinSenin gozlerin ve algilarin bozuk.sd
La ikisi ayni sey mi algici olmakla algisi bozuk olmak 😱Algıcı sensin![]()
Benim algılarla işim yok işte onu diyorum senin varLa ikisi ayni sey mi algici olmakla algisi bozuk olmak 😱
Sen Kim algi yaratmak KimBenim algılarla işim yok işte onu diyorum senin var![]()
![]()
Senin kadar olamıyoruz işteSen Kim algi yaratmak Kim![]()
Algıcı sensin![]()
ay resmen @Çiğdem- e ve @destere ye yapmak istediğimi yapmış asiyeciğimOyy Asiye'm OyyyEn çok da Mustafa yüzünden Asiye'ye üzülüyorum
![]()
kız bak ne ka da @destere çiğdem ilişkisine benziyor bunlarAsiyeye bayılıyorum yaa bu ara demiyor ama ney mıstafam ney demesine bayılıyorum
kız bak ne ka da @destere çiğdem ilişkisine benziyor bunlaröteki yenge yenge diyen de @Harunnn60 galiba yalan söylemiş aralarını düzeltiyor gibi gözüküp
oka basıcan hogatha
Hahahah @Harunnn60 benzetmende uyumlu evetkız bak ne ka da @destere çiğdem ilişkisine benziyor bunlaröteki yenge yenge diyen de @Harunnn60 galiba yalan söylemiş aralarını düzeltiyor gibi gözüküp
oka basıcan hogatha
Hayırdır para mı teklif etti bunlar sanakız bak ne ka da @destere çiğdem ilişkisine benziyor bunlaröteki yenge yenge diyen de @Harunnn60 galiba yalan söylemiş aralarını düzeltiyor gibi gözüküp
oka basıcan hogatha
@Harunnn60 ın kara kaplı defterine yazılma cnm bu sefer sonun gelirHayırdır para mı teklif etti bunlar sanaÇok savunucu oldun
![]()
![]()
kız o pelo yakında saftirik arzunun bile gerisinde kalıp 4.sıraya düşecek dizide yani diyorum ki bizim harun da sen ve destere ile uğraşmayı bıraksın yoksa unutulup gidecek
Biz unutuluruz @Harunnn60 unutulmazkız o pelo yakında saftirik arzunun bile gerisinde kalıp 4.sıraya düşecek dizide yani diyorum ki bizim harun da sen ve destere ile uğraşmayı bıraksın yoksa unutulup gidecek@Harunnn60
Bunu mezarından her hafta sonu çıkan bir insan mı söylüyor tatlımmkız o pelo yakında saftirik arzunun bile gerisinde kalıp 4.sıraya düşecek dizide yani diyorum ki bizim harun da sen ve destere ile uğraşmayı bıraksın yoksa unutulup gidecek@Harunnn60