Bu iyiymiş kanka
@xemrexxx i izlerken tapkim öyle gerçekten hayretle bakıyorum @eskici @destere @Harunnn60 @Forumdash
Tabi kanka kalite artışına gidiyoruzBu iyiymiş kanka
Bende zaten görünce direkt aklıma sen geldin@xemrexxx i izlerken tapkim öyle gerçekten hayretle bakıyorum @eskici @destere @Harunnn60 @Forumdash
@xemrexxx i izlerken tapkim öyle gerçekten hayretle bakıyorum @eskici @destere @Harunnn60 @Forumdash
Yapıyorsun bu işi kankaTabi kanka kalite artışına gidiyoruz
Bende zaten görünce direkt aklıma sen geldin
bir süre yaşıyabilir neticede sen ve destereye benim 5 te 1im ka da olsa haddiniz bildiriyor
Çiğdem duydun zilin senini hadi bakalım , daha ömrümüz varbir süre yaşıyabilir neticede sen ve destereye benim 5 te 1im ka da olsa haddiniz bildiriyor
Ay dur bildirimlerle boğusuyorum zaten
Gelmedi valla yine nerde sitemkar davranışlar sergiledin merak ettim şimdiAy dur bildirimlerle boğusuyorum zaten
seni dün etiketleyip sitem ettiydim, baktınmi bilmem daha bitiremedim 10 günden kalma bildirimleri
Kimse kullanmıyor beni ben sadece çıkar ilişkisi çerçevesinde iş yürütüyorum
Kankam kendi isteğiyle yapıyor ona yardımcı olmak için değilGelmedi valla yine nerde sitemkar davranışlar sergiledin merak ettim şimdi
Helall be kankam yürü adamsın senKankam kendi isteğiyle yapıyor ona yardımcı olmak için değil
Kankam kendi isteğiyle yapıyor ona yardımcı olmak için değil
Ama @xemrexxx in işine yarıyor sonuc olarak Aaa bilmediğimiz gizli bir ortaklıkları anlaşmaları varsa bilemem bunlar buluşuyordur bileGelmedi valla yine nerde sitemkar davranışlar sergiledin merak ettim şimdi
Helall be kankam yürü adamsın sen
Kankam yapmaz öyle şeyler yine uydurmaya başladınAma @xemrexxx in işine yarıyor sonuc olarak Aaa bilmediğimiz gizli bir ortaklıkları anlaşmaları varsa bilemem bunlar buluşuyordur bile
Şu @xemrexxx nin tüm forumu etiketlediği senin açmış olduğun konuGelmedi valla yine nerde sitemkar davranışlar sergiledin merak ettim şimdi