Akşam saati veriyorlar 6 gibi izlemeye başlasan yeterHaftada iki saatlik diziyi zar zor izliyorum. Almıyım canımBirde ben asla gündüz kuşağı izlemem, üniversiteli olarak ne işim olur ki
![]()
Akşam saati veriyorlar 6 gibi izlemeye başlasan yeterHaftada iki saatlik diziyi zar zor izliyorum. Almıyım canımBirde ben asla gündüz kuşağı izlemem, üniversiteli olarak ne işim olur ki
![]()
İzlemediğim programa mı katılayım, mantığına hayran kaldımAkşam saati veriyorlar 6 gibi izlemeye başlasan yeter@Harunnn60 büyük tutkunu programın
18 Yaşında bir velete ödül verdiler sizin neyiniz eksik abileri olarak sizde katılın hatta bak Belçikadan gelmiş bir adam
![]()
![]()
![]()
Katımayı aslında düşünmüştüm zamanında ama sonra programdan biraz soğudum tekrar yeni yeni bakmaya başladımİzlemediğim programa mı katılayım, mantığına hayran kaldımBirde erkek olarak hayatımda asla yemek yapmadım ce asla yapmam da.
Hazırı varjen niye yapayım
Sen katılsana hünerlerini görelim
![]()
Katılsan 1.olursunKatımayı aslında düşünmüştüm zamanında ama sonra programdan biraz soğudum tekrar yeni yeni bakmaya başladım@Harunnn60
Katılıp yarışmaya hak kazansan senin hatrına seni izlerim bakKatımayı aslında düşünmüştüm zamanında ama sonra programdan biraz soğudum tekrar yeni yeni bakmaya başladım@Harunnn60
Katılsan 1.olursun![]()
Önüne geleni alıyorlar ama bizi almazlarKatılıp yarışmaya hak kazansan senin hatrına seni izlerim bakYemeği sadece yiyen ve yemek yapmakla alakası olmayan biri olarak hemde
![]()
Başvuruda fakirler giremez tabelası yok herhaldeÖnüne geleni alıyorlar ama bizi almazlarÇoğu katılanın yemek yapmakla alakası yok biraz durumu iyi olanlar alınıyor sanırım hiç gariban birinin bu her yarışma için geçerli katıldığını görmedim almıyorlar
![]()
![]()
![]()
Kanka o adam kesin gay zaten.Bende beğendim gayet güzel izle Ahmet sende.
Hayvan sever kadın resmen bizi temsil ediyor gibiEn objektif o gibi.
Şu Belçika'dan gelen adamı merak ettim cool gözüküyor.@Ahmed
Ay bisex o zaman.3 çocuğu varmış.![]()
Ben yabancı ülkeden gelen adamı dedim. .F Sen diğer adamımı diyorsun.Ay bisex o zaman.
Benden daha çok kırıtıyor.![]()
Belçikadan geleni gözüme kestirdim onu diyorum.Ben yabancı ülkeden gelen adamı dedim. .F Sen diğer adamımı diyorsun.![]()
Evet o iyi gerçekten.Belçikadan geleni gözüme kestirdim onu diyorum.![]()
Onun mu 3 çocuğu var? 😱Evet o iyi gerçekten.49 durmuyor adam kendine bakmış.
![]()
Sen de olgun beğenme gibi huy var? O araba konusundan sonra hissetdiydim.Evet
Zengin gibi de duruyor![]()
Araba derkenSen de olgun beğenme gibi huy var? O araba konusundan sonra hissetdiydim.![]()
Saninçin duran araba.Araba derken
Tmm hatırladıM şimdi sus![]()
Mercedes, BMW dursaydı iyiydi neyseSaninçin duran araba.![]()
Olana şükür diyeceksin.Mercedes, BMW dursaydın iyiydi neyse![]()