TV8 Seda Sayan'la Yemekteyiz - Program Yorumları

Haftada iki saatlik diziyi zar zor izliyorum. Almıyım canım :A Birde ben asla gündüz kuşağı izlemem, üniversiteli olarak ne işim olur ki :A
Akşam saati veriyorlar 6 gibi izlemeye başlasan yeter :F @Harunnn60 büyük tutkunu programın :A 18 Yaşında bir velete ödül verdiler sizin neyiniz eksik abileri olarak sizde katılın hatta bak Belçikadan gelmiş bir adam :A :A :A

Akşam saati veriyorlar 6 gibi izlemeye başlasan yeter :F @Harunnn60 büyük tutkunu programın :A 18 Yaşında bir velete ödül verdiler sizin neyiniz eksik abileri olarak sizde katılın hatta bak Belçikadan gelmiş bir adam :A :A :A
İzlemediğim programa mı katılayım, mantığına hayran kaldım :A:ABirde erkek olarak hayatımda asla yemek yapmadım ve asla yapmam da. :A Hazırı varken niye yapayım :A Sen katılsana hünerlerini görelim :Z

İzlemediğim programa mı katılayım, mantığına hayran kaldım :A:ABirde erkek olarak hayatımda asla yemek yapmadım ce asla yapmam da. :A Hazırı varjen niye yapayım :A Sen katılsana hünerlerini görelim :Z
Katımayı aslında düşünmüştüm zamanında ama sonra programdan biraz soğudum tekrar yeni yeni bakmaya başladım :F @Harunnn60

Katılsan 1.olursun :A
Katılıp yarışmaya hak kazansan senin hatrına seni izlerim bak :A Yemeği sadece yiyen ve yemek yapmakla alakası olmayan biri olarak hemde :A
Önüne geleni alıyorlar ama bizi almazlar :F Çoğu katılanın yemek yapmakla alakası yok biraz durumu iyi olanlar alınıyor sanırım hiç gariban birinin bu her yarışma için geçerli katıldığını görmedim almıyorlar :A :A :A

Önüne geleni alıyorlar ama bizi almazlar :F Çoğu katılanın yemek yapmakla alakası yok biraz durumu iyi olanlar alınıyor sanırım hiç gariban birinin bu her yarışma için geçerli katıldığını görmedim almıyorlar :A :A :A
Başvuruda fakirler giremez tabelası yok herhalde :A Lüks ev lazımsa @destere foku devreye girsin. Nede olsa kocan sayılır :A:A

(Harun görmez inşallah :A)